MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

HOŞ GELDİN 11 AYIN SULTANI

Bugün inşallah Kur'anla buluşacagımız, bereket, rahmet, bağışlama, yardımlaşma bedenin ruhla daha çok birleştiği Ramazan ayına kavuşmuş olacağız. ilk sahura kalkacağız. Şimdiden Ramazanın maneviyetı ruhumuzla birleşti, çok heyecanliyiz. 11 ayın İncisi olan Ramazan ayı ve onun simgesi olan oruç süreci, manevi bir iyileştirici ve mükemmel bir sağlık doktorudur. Nefsimizi terbiye etmek, kendimizi hesaba çekmek, samimi iç hesaplaşmalar yapmak, yanlışlarımızdan vazgeçip fazlalıklarımızdan kurtulmak için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerek. Dolayısıyla bu ay ömrümüzün son Ramazan ayı olabilir. 2019 yılından bu yana millet olarak çok felaketlerle intiham olduk. Binlerce sevenlerimizi, dostlarımızı kaybetik. Çok büyük acılar çektik. Rabbim birdaha yaşatmasın. Ramazan ayının rahmeti, bu acılarımızı azaltacaktır temenli ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed S.A.V. Ramazan ayının önemi hakkında ‘‘Kim inanarak ve sevabını Allah`tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa, onun geçmiş günahları bağışlanır, rehmet ve ferraha kavuşur"  buyurmaktadır. Yüce Allah bizleri Ramazan ayına kavuşturduğu gibi Ramazan bayramına kavuşturmayi ve orucumuzu en guzel şekilde tutmak icin güç ve sabırlar versin inşllah. HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM…  
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2023 - Perşembe

HOŞ GELDİN 11 AYIN SULTANI

Bugün inşallah Kur'anla buluşacagımız, bereket, rahmet, bağışlama, yardımlaşma bedenin ruhla daha çok birleştiği Ramazan ayına kavuşmuş olacağız.

ilk sahura kalkacağız.

Şimdiden Ramazanın maneviyetı ruhumuzla birleşti, çok heyecanliyiz.

11 ayın İncisi olan Ramazan ayı ve onun simgesi olan oruç süreci, manevi bir iyileştirici ve mükemmel bir sağlık doktorudur.

Nefsimizi terbiye etmek, kendimizi hesaba çekmek, samimi iç hesaplaşmalar yapmak, yanlışlarımızdan vazgeçip

fazlalıklarımızdan kurtulmak için önemli bir fırsattır.

Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerek. Dolayısıyla bu ay ömrümüzün son Ramazan ayı olabilir.

2019 yılından bu yana millet olarak çok felaketlerle intiham olduk. Binlerce sevenlerimizi, dostlarımızı kaybetik.

Çok büyük acılar çektik. Rabbim birdaha yaşatmasın.

Ramazan ayının rahmeti, bu acılarımızı azaltacaktır temenli ediyoruz.

Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed S.A.V. Ramazan ayının önemi hakkında ‘‘Kim inanarak ve sevabını Allah`tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa, onun geçmiş günahları bağışlanır, rehmet ve ferraha kavuşur"  buyurmaktadır.

Yüce Allah bizleri Ramazan ayına kavuşturduğu gibi Ramazan bayramına kavuşturmayi ve orucumuzu en guzel şekilde tutmak icin güç ve sabırlar versin inşllah.

HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.