MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

HALİLİYE İLÇESİ MİTİNGİN GÖZDESİ OLDU

Yine Ak Parti Haliliye ilçesi kalabalık, coşkulu ve sevinçle Cumhurbaşkanını karşıladı. Mitingin gözdesi AK Parti Haliliye İlçesi başkanımız sayın Mustafa Bağmancı  öncülüğünde yağmur çamur demeden Haliliye teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve Haliliye halkı mitinge katılmak için belediye ek binası  yanındaki meydanda toplandı. Ardından toplu bir şekilde yağmurun altında kol kola omuz omuza miting alanına büyük bir coskuyla yürüdüler. Ak parti Haliliye ilçe teşkilatı kalabalık olma nedeni ile miting alanına girdiğinde adeta mitinge bir hareketlilik kattı. Şiddetli bir yağmur yağıyordu ama Cumhurbaşkanı'nın sevgisi ve AK Parti aşkı yağmur çamur dinlemedi. Şiddetli yağmurun altında Urfa halkı tezahüratlarla Cumhurbaşkanı'nı bekledi. Emniyetin verdiği bilgiye göre 70 bin kişi katılım sağladı. Oldukça kalabalıktı, miting alanı dolup taştı. Her zaman'ki gibi Urfa halkından aynı aşk, aynı heyecan ve aynı sevgi vardı. Bu yoğun katılım yağmur'dur kimse Cumhurbaşkanın mitingine katılmaz diye yıllardır AK Parti'de önemli makamlardan yer alan ve ekmeğini yiyen ve şimdide başka bir Partide Ak Parti'yi kötüleyenlere hayal kırıklığına uğrattı. Mitingte  Cumhurbaşkanın söylediği şiir tekrarlandı. Beraber yuruduk biz bu yollarda, beraber islandik yağan yağmurda. Öyle de oldu beraber ıslandık yağan yağmurda. Fakat  mitingden sonra da şifayı kaptık. Olsun Cumhurbaşkanımızın canı sağ olsun Partimiz hep var olsun. Acile gittik ve serum taktı, şükürler olsun şu an iyiyim. Şu an evde dinleniyorum. Bu yazımı da hasta yatağımda yazdım. Biz Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, Partimizi seviyoruz. Cumhurbaşkanımızda da Urfa'ya ayrı bir sevgisi vardır, Urfa onun için bir ayrıcalıktır. Mitinginde de bunu dile getirdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  konuşmalarında, peygamberler yurdu ve insanlığın en kadim medeniyetlerine ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Hz.İbrahim'in şehri Şanlıurfa'yı iyi biliyorum, Şanlıurfa'da bizi iyi biliyor.  "Bizim aramızdaki aşkı, sevdayı muhabbeti anlamak isteyenin gönül gözüyle bakması lazımdır, kalp gözünün açık olması lazımdır. Gelip geçici gündemlerin heyecanıyla Şanlıurfa'ya bakan bunların hiçbirini göremez."  31 Mart akşamı Şanlıurfa'yı Ankara'dan ayrıca takip edeceğim. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'ya farklı bir sevgisi vardır. Urfa'ya olan sevgisini de konuşmalarında da açık bir şekilde belirtiyor. Urfa'yı adeta AK Parti'nin kalesi olarak görüyor. AK Parti için İstanbul ne kadar önemli ise Şanlıurfa'da eşit konumda olduğunu belirtiyor. AK Parti'nin kalesi olan Şanlıurfa'da başta Haliliye ilçesi olmak üzere sandıkları patlatacaktır. Her seçimde olduğu gibi bu önümüzdeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden Urfa, Haliliye zaferle çıkacaktır. Dün gerçekleştiği Cumhurbaşka'nın mitinginde Başta Haliliye ilçe başkanımız sayın Mustafa Bağmancı olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve Haliliye halkına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Ekleme Tarihi: 12 Mart 2024 - Salı

HALİLİYE İLÇESİ MİTİNGİN GÖZDESİ OLDU

Yine Ak Parti Haliliye ilçesi kalabalık, coşkulu ve sevinçle Cumhurbaşkanını karşıladı.

Mitingin gözdesi AK Parti Haliliye İlçesi başkanımız sayın Mustafa Bağmancı  öncülüğünde yağmur çamur demeden Haliliye teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve Haliliye halkı mitinge katılmak için belediye ek binası  yanındaki meydanda toplandı.

Ardından toplu bir şekilde yağmurun altında kol kola omuz omuza miting alanına büyük bir coskuyla yürüdüler.

Ak parti Haliliye ilçe teşkilatı kalabalık olma nedeni ile miting alanına girdiğinde adeta mitinge bir hareketlilik kattı.

Şiddetli bir yağmur yağıyordu ama Cumhurbaşkanı'nın sevgisi ve AK Parti aşkı yağmur çamur dinlemedi.

Şiddetli yağmurun altında Urfa halkı tezahüratlarla Cumhurbaşkanı'nı bekledi.

Emniyetin verdiği bilgiye göre 70 bin kişi katılım sağladı.

Oldukça kalabalıktı, miting alanı dolup taştı.

Her zaman'ki gibi Urfa halkından aynı aşk, aynı heyecan ve aynı sevgi vardı.

Bu yoğun katılım yağmur'dur kimse Cumhurbaşkanın mitingine katılmaz diye yıllardır AK Parti'de önemli makamlardan yer alan ve ekmeğini yiyen ve şimdide başka bir Partide Ak Parti'yi kötüleyenlere hayal kırıklığına uğrattı.

Mitingte  Cumhurbaşkanın söylediği şiir tekrarlandı.

Beraber yuruduk biz bu yollarda,

beraber islandik yağan yağmurda.

Öyle de oldu beraber ıslandık yağan yağmurda.

Fakat  mitingden sonra da şifayı kaptık.

Olsun Cumhurbaşkanımızın canı sağ olsun Partimiz hep var olsun.

Acile gittik ve serum taktı, şükürler olsun şu an iyiyim.

Şu an evde dinleniyorum.

Bu yazımı da hasta yatağımda yazdım.

Biz Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, Partimizi seviyoruz.

Cumhurbaşkanımızda da Urfa'ya ayrı bir sevgisi vardır, Urfa onun için bir ayrıcalıktır.

Mitinginde de bunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  konuşmalarında, peygamberler yurdu ve insanlığın en kadim medeniyetlerine ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

Hz.İbrahim'in şehri Şanlıurfa'yı iyi biliyorum, Şanlıurfa'da bizi iyi biliyor.

 "Bizim aramızdaki aşkı, sevdayı muhabbeti anlamak isteyenin gönül gözüyle bakması lazımdır, kalp gözünün açık olması lazımdır.

Gelip geçici gündemlerin heyecanıyla Şanlıurfa'ya bakan bunların hiçbirini göremez."

 31 Mart akşamı Şanlıurfa'yı Ankara'dan ayrıca takip edeceğim.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'ya farklı bir sevgisi vardır.

Urfa'ya olan sevgisini de konuşmalarında da açık bir şekilde belirtiyor.

Urfa'yı adeta AK Parti'nin kalesi olarak görüyor.

AK Parti için İstanbul ne kadar önemli ise Şanlıurfa'da eşit konumda olduğunu belirtiyor.

AK Parti'nin kalesi olan Şanlıurfa'da başta Haliliye ilçesi olmak üzere sandıkları patlatacaktır.

Her seçimde olduğu gibi bu önümüzdeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden Urfa, Haliliye zaferle çıkacaktır.

Dün gerçekleştiği Cumhurbaşka'nın mitinginde

Başta Haliliye ilçe başkanımız sayın Mustafa Bağmancı olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve Haliliye halkına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.