MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

GÜÇLÜ BİR KADRO

Bir memleket sevdası, bir vatan aşkı, bir hizmet azmi ve heyecanı var. Bir tevazu, bir samimiyet, olağanüstü bir gayret var.  Ak.parti Şanlıurfa il yönetiminden bahsediyorum. İl başkanı sayın Ali İhsan Delioğlu  mutevazi ve liyakatlı bir kadro kurmuş. Başkan Sayın Ali İhsan Delioğlu siyasi kariyerlerini 1991 yılında Refah Partisi Gençlik kollarından başlayıp ve Şanlı şehrine hizmet amacıyla siyaset arenasında hep aktif olmuştur.    Yılların verdiği siyaset tercümesiyle  kurmuş olduğu yönetim, oldukça disiplinli ve  Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın çizgisinden emin adımlarla seçime doğru gitmektedirler.  Bu liyakatli kadroda yer alanlar...  Av. Mehmet Kırboğa,   Ecz. Süleyman Deveci,   Mustafa Çadırcı,  İbrahım Halil Sade,  Hasan Marufi,  Şerdil Karahan  ve ismini sayamadığım  tüm yönetim kurulu üyeleri makama şeref verecek bir kişiliğe ve deneyimlere sahiptirler. Bu kişiler Urfa'nın sevilen sayılan ve köklü ailelerindendir. Her biri oldukça kalabalık bir oy kitlesine sahiptir.  Bu da Parti için çok önemlidir.  Peygamberler şehri Şanlıurfa'ya sevdalı olan bu kadro Sağlık, ekonomi, eğitim türizm ve ulaşımda memleketine kalıcı projeler kazandırmak için yetkili makamlarla hep iletişim halindedirler. Bu iletişim neticesinde 2023'te birçok bakan Urfa'ya gelip yapılması devam eden projeler ve yapılacak olan projelerle ilgili  açıklamalarda bulundular.  Ve Urfa'ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili müjdeler verdiler.  Tüm teşkilat vatandaşın istek ve taleplerini yerine getirmeleri için var gücüyle çalışıyorlar. Vatandaşın istek ve talepleri için her gün partide ve görevleri başında vatandaşın talep ve istekleri not alıp gidermeye çalışıyorlar.  Buda Partiye gelen vatandaşlar memnun bir şekilde partiden ayrılıyorlar.  Şunu unutmayalım ki Partiden ve Parti yönetiminden memnun olan  vatandaş severek oyunu partiye verecektir.  Bu azimle yapılan çalışmalar samimiyetle sahip çıktığı bir dava adamı anlayışını sergilemektedir.  Taktir ediyorum örnek bir particilik  anlayışı. Bu örnek anlayış haliyle partiye yansiyor ve partinin oy oranıda yükselecektir.  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Ali İhsan Delioğlu öncülüğünde azim dolu bir tempoyla, Ak.parti Şanlıurfa'da 31 Mart 2024 seçimlerini zaferle kazanacaklarını şimdiden söyleyebilirim.
Ekleme Tarihi: 02 Ocak 2024 - Salı

GÜÇLÜ BİR KADRO

Bir memleket sevdası, bir vatan aşkı, bir hizmet azmi ve heyecanı var.

Bir tevazu, bir samimiyet, olağanüstü bir gayret var. 

Ak.parti Şanlıurfa il yönetiminden bahsediyorum.

İl başkanı sayın Ali İhsan Delioğlu  mutevazi ve liyakatlı bir kadro kurmuş.

Başkan Sayın Ali İhsan Delioğlu siyasi kariyerlerini 1991 yılında Refah Partisi Gençlik kollarından başlayıp ve Şanlı şehrine hizmet amacıyla siyaset arenasında hep aktif olmuştur. 
 
Yılların verdiği siyaset tercümesiyle 
kurmuş olduğu yönetim, oldukça disiplinli ve  Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın çizgisinden emin adımlarla seçime doğru gitmektedirler. 

Bu liyakatli kadroda yer alanlar... 

Av. Mehmet Kırboğa,
 
Ecz. Süleyman Deveci,
 
Mustafa Çadırcı, 

İbrahım Halil Sade, 

Hasan Marufi, 

Şerdil Karahan  ve ismini sayamadığım  tüm yönetim kurulu üyeleri makama şeref verecek bir kişiliğe ve deneyimlere sahiptirler.

Bu kişiler Urfa'nın sevilen sayılan ve köklü ailelerindendir.

Her biri oldukça kalabalık bir oy kitlesine sahiptir. 

Bu da Parti için çok önemlidir. 

Peygamberler şehri Şanlıurfa'ya sevdalı olan bu kadro Sağlık, ekonomi, eğitim türizm ve ulaşımda memleketine kalıcı projeler kazandırmak için yetkili makamlarla hep iletişim halindedirler.

Bu iletişim neticesinde
2023'te birçok bakan Urfa'ya gelip yapılması devam eden projeler ve yapılacak olan projelerle ilgili  açıklamalarda bulundular. 

Ve Urfa'ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili müjdeler verdiler. 

Tüm teşkilat vatandaşın istek ve taleplerini yerine getirmeleri için var gücüyle çalışıyorlar.

Vatandaşın istek ve talepleri için her gün partide ve görevleri başında vatandaşın talep ve istekleri not alıp gidermeye çalışıyorlar. 

Buda Partiye gelen vatandaşlar memnun bir şekilde partiden ayrılıyorlar. 

Şunu unutmayalım ki Partiden ve Parti yönetiminden memnun olan  vatandaş severek oyunu partiye verecektir. 

Bu azimle yapılan çalışmalar samimiyetle sahip çıktığı bir dava adamı anlayışını sergilemektedir. 

Taktir ediyorum örnek bir particilik  anlayışı.

Bu örnek anlayış haliyle partiye yansiyor ve partinin oy oranıda yükselecektir. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Ali İhsan Delioğlu öncülüğünde azim dolu bir tempoyla, Ak.parti Şanlıurfa'da 31 Mart 2024 seçimlerini zaferle kazanacaklarını şimdiden söyleyebilirim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.