HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

KAPADA BURAYA KADAR

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligde elde ettiği başarıyı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında da sürdürdü. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Beşiktaş sahasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Ligde istediği havayı bulamayan ve liderin 7 puan gerisine düşen Kara Kartal eski hocası Şenol Güneş ile sezona devam ediyor. Şanlıurfaspor ise ligde dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor. Beşiktaş ise hem ligin hem de sezonun geri kalanı için oldukça umutlu. Özellikle de kupa şampiyonluğunu çok isteyen Beşiktaş için bu eşleşme de bence ciddi şans oldu. Ama gelin görün ki Şanlıurfaspor bu şansı oldukça zorladı. Özellikle ilk yarıda oynanan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor çok ciddi bir mücadele verdi. Beşiktaş’ı çok zor durumda bıraktı. Karşılaşma öncesi siyah beyazlı ekip tarafı sarı yeşilli temsilcimiz ile eşleşince bu aşamadaki en zayıf ekiplerden birisi ile karşılaşacak olmaları kendilerini sevindirmişti. Hatta Beşiktaş tarafından olan yorumcular ve yazarların bir kısmı TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve zirveye oynayan Urfa ekibi karşısında ben Beşiktaş'da gollü bir prova bekliyoruz diyerek sarı yeşilli ekibi küçümsemişlerdi. Ama Şanlıurfaspor tek Beşiktaş tarafından değil tüm spor kamuoyu tarafından oynadığı futbol ile takdir kazanmıştı. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Kartal, evinde kazanıp fire vermeden yoluna devam etmek istiyordu. Ancak maç şokla başladı! 9 ve 15'te Kemal Rüzgar sahneye çıktı, Vodafone Park'ı susturdu, skor bir anda 2-0'a geldi. İlk yarı bu sonuçla sona ererken ikinci devrede Kartal fırtına gibi esti, Cenk Tosun (2), Kevin N'Koudou ve Wout Weghorst'un golleriyle Siyah-Beyazlılar sahadan 4-2 galip ayrılarak son 16 turuna yükseldi.  
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2022 - Cumartesi

KAPADA BURAYA KADAR

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligde elde ettiği başarıyı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında da sürdürdü.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Beşiktaş sahasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi.

Ligde istediği havayı bulamayan ve liderin 7 puan gerisine düşen Kara Kartal eski hocası Şenol Güneş ile sezona devam ediyor.

Şanlıurfaspor ise ligde dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor. Beşiktaş ise hem ligin hem de sezonun geri kalanı için oldukça umutlu.

Özellikle de kupa şampiyonluğunu çok isteyen Beşiktaş için bu eşleşme de bence ciddi şans oldu.

Ama gelin görün ki Şanlıurfaspor bu şansı oldukça zorladı.

Özellikle ilk yarıda oynanan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor çok ciddi bir mücadele verdi.

Beşiktaş’ı çok zor durumda bıraktı.

Karşılaşma öncesi siyah beyazlı ekip tarafı sarı yeşilli temsilcimiz ile eşleşince bu aşamadaki en zayıf ekiplerden birisi ile karşılaşacak olmaları kendilerini sevindirmişti.

Hatta Beşiktaş tarafından olan yorumcular ve yazarların bir kısmı TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve zirveye oynayan Urfa ekibi karşısında ben Beşiktaş'da gollü bir prova bekliyoruz diyerek sarı yeşilli ekibi küçümsemişlerdi.

Ama Şanlıurfaspor tek Beşiktaş tarafından değil tüm spor kamuoyu tarafından oynadığı futbol ile takdir kazanmıştı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Kartal, evinde kazanıp fire vermeden yoluna devam etmek istiyordu. Ancak maç şokla başladı! 9 ve 15'te Kemal Rüzgar sahneye çıktı, Vodafone Park'ı susturdu, skor bir anda 2-0'a geldi. İlk yarı bu sonuçla sona ererken ikinci devrede Kartal fırtına gibi esti, Cenk Tosun (2), Kevin N'Koudou ve Wout Weghorst'un golleriyle Siyah-Beyazlılar sahadan 4-2 galip ayrılarak son 16 turuna yükseldi.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.