HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

Yaralar sarılıyor

Türkiye genelinde 11 ili etkileyen deprem sonrası Şanlıurfa'da yaralar sarılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezde 7.7 şiddetinde meydana gelen depremin ardından birçok il etkilenmiş birçok insan depremde vefat etmiş ve yaralanmış idi. Öncelikle buradan vefat eden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerken yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Yaşanan depremin ardından yaklaşık 15 gün gibi bir süre geçti bu süre zarfında devletimiz sağ olsun elinden gelen her türlü imkanı ve gayreti sağladı ve sağlamaya halen de devam ediyor. Bu kapsamda depremde mağdur olan evleri girilmeyecek durumda olan vatandaşlarımıza barınma ihtiyacı ve bunun yanında depremden etkilenen ve dışarıda kalan kardeşlerimize de gıda ihtiyacını elinden gelen tüm imkanlarla sağladı onları mağdur etmedi. Depremin ilk anından itibaren enkazlarda arama kurtarma çalışmaları tam hızıyla başladı en kısa zamanda yaralara ve vefat edenlere ulaşmak için üstün bir gayret sergilendi gece gündüz demeden bu çalışmalar hiç durmaksızın devam etti. Bir yandan bu çalışmalar devam ederken bir yandan da barınma ihtiyacı gıda ihtiyacı ve temel ihtiyaçlar temizlik ihtiyacı gibi malzemeler vatandaşlara ulaşılmaya devam etti. Tabii bu kolay bir felaket değil yüz yılın felaketi diye geçiyor art arda gelen depremlerin ardından bu yaraları sarmak elbette kolay iş değil ama devletimiz milletimiz çok güçlü her şeyin üstesinden gelecek güce ve kabiliyete sahip bunu da bu depremde ve felakette bir kez daha kanıtladı ve gösterdi. İnşallah yüce rabbim böyle felaketleri bir daha insanlığa yaşatmaz. Buradan vefat edenlere bir kez daha Allah'tan rahmet girerken yararları da acil şifalar diliyorum. Tüm Ulusumuzun başı sağ olsun.
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2023 - Salı

Yaralar sarılıyor

Türkiye genelinde 11 ili etkileyen deprem sonrası Şanlıurfa'da yaralar sarılmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezde 7.7 şiddetinde meydana gelen depremin ardından birçok il etkilenmiş birçok insan depremde vefat etmiş ve yaralanmış idi.
Öncelikle buradan vefat eden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerken yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.
Yaşanan depremin ardından yaklaşık 15 gün gibi bir süre geçti bu süre zarfında devletimiz sağ olsun elinden gelen her türlü imkanı ve gayreti sağladı ve sağlamaya halen de devam ediyor.
Bu kapsamda depremde mağdur olan evleri girilmeyecek durumda olan vatandaşlarımıza barınma ihtiyacı ve bunun yanında depremden etkilenen ve dışarıda kalan kardeşlerimize de gıda ihtiyacını elinden gelen tüm imkanlarla sağladı onları mağdur etmedi.
Depremin ilk anından itibaren enkazlarda arama kurtarma çalışmaları tam hızıyla başladı en kısa zamanda yaralara ve vefat edenlere ulaşmak için üstün bir gayret sergilendi gece gündüz demeden bu çalışmalar hiç durmaksızın devam etti.
Bir yandan bu çalışmalar devam ederken bir yandan da barınma ihtiyacı gıda ihtiyacı ve temel ihtiyaçlar temizlik ihtiyacı gibi malzemeler vatandaşlara ulaşılmaya devam etti.
Tabii bu kolay bir felaket değil yüz yılın felaketi diye geçiyor art arda gelen depremlerin ardından bu yaraları sarmak elbette kolay iş değil ama devletimiz milletimiz çok güçlü her şeyin üstesinden gelecek güce ve kabiliyete sahip bunu da bu depremde ve felakette bir kez daha kanıtladı ve gösterdi.
İnşallah yüce rabbim böyle felaketleri bir daha insanlığa yaşatmaz.
Buradan vefat edenlere bir kez daha Allah'tan rahmet girerken yararları da acil şifalar diliyorum.
Tüm Ulusumuzun başı sağ olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.