HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

İKİNCİ DEVRE BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor birinci devre karşılaşmalarını tamamlamanın ardından kamp hazırlıklarını da sonlandırdı. Birinci devrenin sonunda Antalya'da kamp hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor güzel ve verimli geçen kampın ardından bu Pazar günü oynanacak olan Çorumspor karşılaşmasını beklemeye başladı. Teknik direktör Kemal Kılıç'ın gitmesinin ardından göreve başlayan yeni teknik direktör ile şampiyonluk şansına devam ettiren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan karşılaşma çok önemli konumda. Rakibimiz Çorumspor ligde bizim bir alt konumuzda yani 4. sırada yer almakta puan durumunda ise aynı puanı paylaşıyoruz Çorum sporla her iki takım da 33 puanla sıralanmakta. Yarın Şanlıurfa spor Çorumspor karşılaşmasını kazanır ise şampiyonluk yolunda bir rakibini geride bırakmış olacak. Şu anda ligde 3. sırada bulunan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spordan önce 2. sırada Esenler Erokspor 1. sırada ise Amed sportif faaliyetler futbol takımı yer almakta. İlk yarı kampının ardından Şanlıurfaspor bu karşılaşma ile galibiyet ve 3 puan ile sahadan ayrılırsa ligde en üst sırada bulunan Amed sportif faaliyetler ve Esenler Erokspor'un puan kaybetmesi durumunda liderlik konumuna yükselebilir. Ama şunu da unutmamak lazım Şanlıurfaspor bir karşılaşmada 3-0 hükmen galip sayılmıştı. Eğer o puan da hanemize eklenir ise Şanlıurfa spor alacağı bu galibiyet ile puan farkını da açmış olacak. İnşallah sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor 2 . devrede istediği galibiyetleri ve 3 puanları alarak şampiyonluk yolunda emin adımlar ile devam eder. Bu şehrin bu takımın ve bu tarafların buna ihtiyacı var. Zira bizim hak ettiğimiz yer 2. lig değil 1. Lig bile değil Süper ligi hak eden bir şehiriz biz.  Bu yolda ne gerekiyor ise yapılması lazım özellikle de alacağımız 3 puanlar ile bu yola emin adımlar ile devam ederiz inşallah.
Ekleme Tarihi: 14 Ocak 2023 - Cumartesi

İKİNCİ DEVRE BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor birinci devre karşılaşmalarını tamamlamanın ardından kamp hazırlıklarını da sonlandırdı.
Birinci devrenin sonunda Antalya'da kamp hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor güzel ve verimli geçen kampın ardından bu Pazar günü oynanacak olan Çorumspor karşılaşmasını beklemeye başladı.
Teknik direktör Kemal Kılıç'ın gitmesinin ardından göreve başlayan yeni teknik direktör ile şampiyonluk şansına devam ettiren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan karşılaşma çok önemli konumda.
Rakibimiz Çorumspor ligde bizim bir alt konumuzda yani 4. sırada yer almakta puan durumunda ise aynı puanı paylaşıyoruz Çorum sporla her iki takım da 33 puanla sıralanmakta.
Yarın Şanlıurfa spor Çorumspor karşılaşmasını kazanır ise şampiyonluk yolunda bir rakibini geride bırakmış olacak.
Şu anda ligde 3. sırada bulunan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spordan önce 2. sırada Esenler Erokspor 1. sırada ise Amed sportif faaliyetler futbol takımı yer almakta.
İlk yarı kampının ardından Şanlıurfaspor bu karşılaşma ile galibiyet ve 3 puan ile sahadan ayrılırsa ligde en üst sırada bulunan Amed sportif faaliyetler ve Esenler Erokspor'un puan kaybetmesi durumunda liderlik konumuna yükselebilir.
Ama şunu da unutmamak lazım Şanlıurfaspor bir karşılaşmada 3-0 hükmen galip sayılmıştı. Eğer o puan da hanemize eklenir ise Şanlıurfa spor alacağı bu galibiyet ile puan farkını da açmış olacak.
İnşallah sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor 2 . devrede istediği galibiyetleri ve 3 puanları alarak şampiyonluk yolunda emin adımlar ile devam eder.
Bu şehrin bu takımın ve bu tarafların buna ihtiyacı var.
Zira bizim hak ettiğimiz yer 2. lig değil 1. Lig bile değil Süper ligi hak eden bir şehiriz biz. 
Bu yolda ne gerekiyor ise yapılması lazım özellikle de alacağımız 3 puanlar ile bu yola emin adımlar ile devam ederiz inşallah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.