HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

KAMP GÜNLÜKLERİ

İlk yarıyı lider kapatan Şanlıurfaspor, Antalya’da yeni sezon için kamp çalışmalarına devam ediyor. Sarı yeşilli ekibimiz Şanlıurfaspor bu kapsamda hazırlık karşılaşmalarına da devam ediyor. Teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdıktan sonra takım Kemal Tosun'a geçici olarak emanet eden Şanlıurfaspor, Son olarak Manisa FK'ı çalıştıran tecrübeli teknik adam Levent Devrim ile anlaşma sağlayan Şanlıurfaspor, takımı sene sonuna kadar Devrim'e emanet etmesinin ardından tranfer çalışmalarına da başladı. Bir çok oyuncuyla dirsek temasında bulunan Güneydoğu ekibi takım içerisinde de bazı oyuncular ile yolları ayıracak. Bunlardan ilki sezon başında takıma katılan Mustafa Ethem Erdboğa  Şanlıurfaspor ile yollarını ayırdı. Şanlıurfaspor’a büyük umutlar ile transfer olan Erboğa beklentilerin altında bir performans sergileyemedi düşünüldü. İkinci yarı hazırlıklarını sıkı tutan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da sürdürüyor. Şanlıurfaspor, geçtiğimiz hafta oynanan hazırlık maçında Orduspor'u 2-1'lik skorla geçmişti. Önceki gün aonanan karşılaşmada ise, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor oynadığı hazırlık karşılaşmasında rakip Ankara Keçiörengücüspor’a 2-1 mağlup oldu. Şanlıurfaspor devre arası kampında Ankara Keçiörengücüspor ile çıktığı hazırlık maçında rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Şanlıurfaspor, oynadığı  hazırlık müsabakasında ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarı yediği gollerle Ankara Keçiörengücüspor’a 2-1 mağlup oldu. Kamp çalışmlarına da hız kesmeden devam eden Şanlıurfaspor, önümüzdeki günlerde kampı tamamlayarak şehre dönüş yapacak.    
Ekleme Tarihi: 07 Ocak 2023 - Cumartesi

KAMP GÜNLÜKLERİ

İlk yarıyı lider kapatan Şanlıurfaspor, Antalya’da yeni sezon için kamp çalışmalarına devam ediyor.

Sarı yeşilli ekibimiz Şanlıurfaspor bu kapsamda hazırlık karşılaşmalarına da devam ediyor.

Teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdıktan sonra takım Kemal Tosun'a geçici olarak emanet eden Şanlıurfaspor, Son olarak Manisa FK'ı çalıştıran tecrübeli teknik adam Levent Devrim ile anlaşma sağlayan Şanlıurfaspor, takımı sene sonuna kadar Devrim'e emanet etmesinin ardından tranfer çalışmalarına da başladı.

Bir çok oyuncuyla dirsek temasında bulunan Güneydoğu ekibi takım içerisinde de bazı oyuncular ile yolları ayıracak. Bunlardan ilki sezon başında takıma katılan Mustafa Ethem Erdboğa  Şanlıurfaspor ile yollarını ayırdı. Şanlıurfaspor’a büyük umutlar ile transfer olan Erboğa beklentilerin altında bir performans sergileyemedi düşünüldü.

İkinci yarı hazırlıklarını sıkı tutan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da sürdürüyor. Şanlıurfaspor, geçtiğimiz hafta oynanan hazırlık maçında Orduspor'u 2-1'lik skorla geçmişti.

Önceki gün aonanan karşılaşmada ise, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor oynadığı hazırlık karşılaşmasında rakip Ankara Keçiörengücüspor’a 2-1 mağlup oldu.

Şanlıurfaspor devre arası kampında Ankara Keçiörengücüspor ile çıktığı hazırlık maçında rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Şanlıurfaspor, oynadığı  hazırlık müsabakasında ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarı yediği gollerle Ankara Keçiörengücüspor’a 2-1 mağlup oldu.

Kamp çalışmlarına da hız kesmeden devam eden Şanlıurfaspor, önümüzdeki günlerde kampı tamamlayarak şehre dönüş yapacak.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.