HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

YARA ALDIK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde geçen hafta aldığı yenilgi ile taraftarını üzdü. Geçen hafta deplasmanda Ankara spor ile karşı karşıya gelen sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor bu karşılaşmalarını 2-0 mağrup ayrılınca şampiyonluk yolunda yara olmuş oldu. Şanlıurfaspor ligde üst sıralara tırmanmak için mücadelesine devam ediyor. Her hafta üstüne biraz daha koyarak oynadığı ve aldığı galibiyetler sayısını artırmaya devam ederken bu hafta alınan yenilği şok etkisi yarattı. Ankaraspor karşısında oynanan futbol ve futbolcuların isteksizliği taraftarların tepkisine neden oldu. Bu hafta Şanlıurfaspor 11 Nisan stadyumu'nda inegölspor'u konuk edecek. Ligde sıralamaya bakıldığı zaman İnegölspor ligin zayıf takımlarından biri gibi görünüyor Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta İnegölspor 16. sırada ve 26 puanı bulunuyor. Liğde küme düşmeme mücadelesi veren İnegölspor küme düşmemek için Şanlıurfa spor karşısında puan ve puanlar almak için mücadele verecek. Şanlıurfaspor önümüzdeki oynanacak olan karşılaşmaları kazandığı takdirde ben inanıyorum ki bu ligden bir üst lige çıkacaktır. Ama rakiplerimizin de puan kaybetmesi lazım. Çorum futbol kulübü ve Amed sportif faaliyetler ile arka tarafta sıralanan Düzce Cam Düzce Spor ve ana Gold Erzincan sporunda ligde puan kaybetmesi sonucu Şanlıurfa Spor kulübünden rahatlıkla şampiyon olarak bir üst lige çıkacaktır. Bu arada Şanlıurfa spor kulübünde de 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekili seçimi nedeni ile istifalar geldi. Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim görevinden istifa ederek 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Yapılan bu açıklamadan sonra Şanlıurfaspor'da yeni başkan Cihan Canbeyli oldu. Ben de Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim’e siyaset yolunda başarılar dilerken yeni görev alan Cihan Canbeyli başkanımıza da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.    
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2023 - Cumartesi

YARA ALDIK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde geçen hafta aldığı yenilgi ile taraftarını üzdü.

Geçen hafta deplasmanda Ankara spor ile karşı karşıya gelen sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor bu karşılaşmalarını 2-0 mağrup ayrılınca şampiyonluk yolunda yara olmuş oldu.

Şanlıurfaspor ligde üst sıralara tırmanmak için mücadelesine devam ediyor.

Her hafta üstüne biraz daha koyarak oynadığı ve aldığı galibiyetler sayısını artırmaya devam ederken bu hafta alınan yenilği şok etkisi yarattı.

Ankaraspor karşısında oynanan futbol ve futbolcuların isteksizliği taraftarların tepkisine neden oldu.

Bu hafta Şanlıurfaspor 11 Nisan stadyumu'nda inegölspor'u konuk edecek.

Ligde sıralamaya bakıldığı zaman İnegölspor ligin zayıf takımlarından biri gibi görünüyor Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta İnegölspor 16. sırada ve 26 puanı bulunuyor.

Liğde küme düşmeme mücadelesi veren İnegölspor küme düşmemek için Şanlıurfa spor karşısında puan ve puanlar almak için mücadele verecek.

Şanlıurfaspor önümüzdeki oynanacak olan karşılaşmaları kazandığı takdirde ben inanıyorum ki bu ligden bir üst lige çıkacaktır.

Ama rakiplerimizin de puan kaybetmesi lazım.

Çorum futbol kulübü ve Amed sportif faaliyetler ile arka tarafta sıralanan Düzce Cam Düzce Spor ve ana Gold Erzincan sporunda ligde puan kaybetmesi sonucu Şanlıurfa Spor kulübünden rahatlıkla şampiyon olarak bir üst lige çıkacaktır.

Bu arada Şanlıurfa spor kulübünde de 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekili seçimi nedeni ile istifalar geldi.

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim görevinden istifa ederek 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yapılan bu açıklamadan sonra Şanlıurfaspor'da yeni başkan Cihan Canbeyli oldu.

Ben de Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim’e siyaset yolunda başarılar dilerken yeni görev alan Cihan Canbeyli başkanımıza da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.