HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

DOSTLUK KAZANSIN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Ligde Amedspor ile şampiyonluk mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta Diyarbakır deplasmanında komşu ilin temsilcisi Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geçen hafta oynanan karşılaşmada Şanlıurfa spor kendi saha ve seyircisi önünde rakip Sivas belediyespor ile berabere kalarak taraftarını üzmüş idi. Bu hafta oynayacağımız rakibimiz Amed sportif faaliyetler ise deplasmanda Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve spor kulübü ile yaptığı karşılaşmada 1-0 yenilerek sahadan ayrılmıştı. Şanlıurfaspor ligde şu anda 38 puan ile lider durumda bulunuyor. 2. sırada ise Esenler Erokspor 3. sırada ise bu hafta oynayacağımız rakibimiz Diyarbakır temsilcisi Amed sportif faaliyetler 37 puanla yer alıyor. Muhtemelen şampiyonluk da bu 3 takım arasında geçecek gibi görünüyor. Özellikle de Şanlıurfaspor ve Amed sportif faaliyetler arasında bu hafta oynanacak olan karşılaşmada alınacak olan sonuç şampiyonluğa büyük etki gösterecek durumda gözüküyor. Geçen gün okuduğum bir haberde Diyarbakır gençlik ve spor il müdürlüğü bu hafta oynanacak olan karşılaşma öncesi Şanlıurfa sporun taraftarının maça alınmayacağı yönünde bir takım iddialar gündeme gelmişti. Şunu unutmayalım ki her ne kadar şampiyonluk yarışı verse de her iki takım birer komşu ilim temsilcileri ve yıllardır aralarında dostluk köprüsü var. Yani ben inanıyorum ki Şanlıurfa spor taraftarı buradan kalkıp Diyarbakır'a gitse ve sahada takımını desteklese yine hiçbir olay çıkmadan güllük gülistanlık içerisinde şehrine döner. Yani ortamı gerecek açıklamalardan kaçınmak lazım. Yıllardır birçok kez aynı ligde mücadele eden her iki takım da centilmenlik içerisinde sahaya çıkarak son derece pozitif futbol sahaya yansıtarak kazanıp kaybetmek önemli değil önemli olan dostluğun kazanması bilincinde olarak bu karşılaşmayı bitirirler ve evlerine dönerler. Ben bu hafta oynanacak olan Amed sportif faaliyetler ve Şanlıurfaspor karşılaşmasında Şanlıurfaspor'umuza Üstün başarılar diliyorum İnşallah deplasmanda 3 puan alarak memleketine döner ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir adımı atlamış olur.
Ekleme Tarihi: 28 Ocak 2023 - Cumartesi

DOSTLUK KAZANSIN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor.

Ligde Amedspor ile şampiyonluk mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta Diyarbakır deplasmanında komşu ilin temsilcisi Amedspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde geçen hafta oynanan karşılaşmada Şanlıurfa spor kendi saha ve seyircisi önünde rakip Sivas belediyespor ile berabere kalarak taraftarını üzmüş idi.

Bu hafta oynayacağımız rakibimiz Amed sportif faaliyetler ise deplasmanda Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve spor kulübü ile yaptığı karşılaşmada 1-0 yenilerek sahadan ayrılmıştı.

Şanlıurfaspor ligde şu anda 38 puan ile lider durumda bulunuyor. 2. sırada ise Esenler Erokspor 3. sırada ise bu hafta oynayacağımız rakibimiz Diyarbakır temsilcisi Amed sportif faaliyetler 37 puanla yer alıyor.

Muhtemelen şampiyonluk da bu 3 takım arasında geçecek gibi görünüyor. Özellikle de Şanlıurfaspor ve Amed sportif faaliyetler arasında bu hafta oynanacak olan karşılaşmada alınacak olan sonuç şampiyonluğa büyük etki gösterecek durumda gözüküyor.

Geçen gün okuduğum bir haberde Diyarbakır gençlik ve spor il müdürlüğü bu hafta oynanacak olan karşılaşma öncesi Şanlıurfa sporun taraftarının maça alınmayacağı yönünde bir takım iddialar gündeme gelmişti.

Şunu unutmayalım ki her ne kadar şampiyonluk yarışı verse de her iki takım birer komşu ilim temsilcileri ve yıllardır aralarında dostluk köprüsü var.

Yani ben inanıyorum ki Şanlıurfa spor taraftarı buradan kalkıp Diyarbakır'a gitse ve sahada takımını desteklese yine hiçbir olay çıkmadan güllük gülistanlık içerisinde şehrine döner.

Yani ortamı gerecek açıklamalardan kaçınmak lazım.

Yıllardır birçok kez aynı ligde mücadele eden her iki takım da centilmenlik içerisinde sahaya çıkarak son derece pozitif futbol sahaya yansıtarak kazanıp kaybetmek önemli değil önemli olan dostluğun kazanması bilincinde olarak bu karşılaşmayı bitirirler ve evlerine dönerler.

Ben bu hafta oynanacak olan Amed sportif faaliyetler ve Şanlıurfaspor karşılaşmasında Şanlıurfaspor'umuza Üstün başarılar diliyorum İnşallah deplasmanda 3 puan alarak memleketine döner ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir adımı atlamış olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.