HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

Ceylanlar fark attı

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta aldığı skor ile adından söz ettirdi. 11 Nisan stadyumunda oynanan karşılaşmada Tarsus İdmanyurdu karşısında aldığı 11 - 0'lık sonuç ile ligde ne kadar iddialı bir takım olduğunu bir kez daha gösteren sarı yeşille temsilcimizi kutluyorum. Şanlıurfaspor aldığı bu skor ile ligde üst sıralarda tırmanmaya devam ediyor. Amed sportif faaliyetler deplasmanda Bursaspor karşısında aldığı yenilgi sonrası Şanlıurfa spor şu anda ligde 2. sırada yer alıyor. Tarsus idman yurdu karşılaşmasında Şanlıurfaspor maçın başlama düdüğü den itibaren rakibe ağırlığını koyarak üstün bir futbol sahaya yansıttı. Futbolcuların gösterdiği başarılı performans bu gollere de yansayınca Şanlıurfa spor bu karşılaşmadan bol gollü bir galibiyet ile ayrılmış oldu. Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grup çekişmeli bir grup birçok takım şampiyonluk için mücadele vermeye devam ediyor bu doğrultuda bakarsak Şanlıurfaspor'un aldığı bol gollü galibiyet averaj açısından da çok iyi oldu diyebiliriz. Şanlıurfaspor'umuz bu performansını devam ederse ilerleyen haftalarda belki de farkı açarak şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerlemiş olacak. Özellikle yaşanan büyük depremlerin ardından böyle bir skor almak taraftar da mutlu etti. Taraftarımız zaten her zaman Şanlıurfaspor'a destek vermek için 11 Nisan stadyumu'nda yerini almaya hazır ve alıyorlarda. Sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta eplasmanda Bayburt Özel idare spor ile karşı karşıya gelecek. Şu anda ligde 41 puanı bulunan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa sporun rakibi Bayburt Özel idare belediye Spor ise lig'in son sıralarına demir atmış durumda. Ligde 18. sırada bulunan Bayburt özel idare SPOR 11 puanla sıralamada yerini alıyor. Tabii ligde kolay bir karşılaşma yok o da zor bir mücadele olacak gibi görünüyor ama inşallah sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor'da deplasmanda Bayburt Özel idare spor karşısında olacağı 3 puan ile Şanlıurfa'ya mutlu dönerler ve şampiyonluk yolunda bir adamı daha aşmış olurlar.
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2023 - Pazartesi

Ceylanlar fark attı

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta aldığı skor ile adından söz ettirdi.
11 Nisan stadyumunda oynanan karşılaşmada Tarsus İdmanyurdu karşısında aldığı 11 - 0'lık sonuç ile ligde ne kadar iddialı bir takım olduğunu bir kez daha gösteren sarı yeşille temsilcimizi kutluyorum.
Şanlıurfaspor aldığı bu skor ile ligde üst sıralarda tırmanmaya devam ediyor. Amed sportif faaliyetler deplasmanda Bursaspor karşısında aldığı yenilgi sonrası Şanlıurfa spor şu anda ligde 2. sırada yer alıyor.
Tarsus idman yurdu karşılaşmasında Şanlıurfaspor maçın başlama düdüğü den itibaren rakibe ağırlığını koyarak üstün bir futbol sahaya yansıttı.
Futbolcuların gösterdiği başarılı performans bu gollere de yansayınca Şanlıurfa spor bu karşılaşmadan bol gollü bir galibiyet ile ayrılmış oldu.
Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grup çekişmeli bir grup birçok takım şampiyonluk için mücadele vermeye devam ediyor bu doğrultuda bakarsak Şanlıurfaspor'un aldığı bol gollü galibiyet averaj açısından da çok iyi oldu diyebiliriz.
Şanlıurfaspor'umuz bu performansını devam ederse ilerleyen haftalarda belki de farkı açarak şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerlemiş olacak.
Özellikle yaşanan büyük depremlerin ardından böyle bir skor almak taraftar da mutlu etti.
Taraftarımız zaten her zaman Şanlıurfaspor'a destek vermek için 11 Nisan stadyumu'nda yerini almaya hazır ve alıyorlarda.
Sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta eplasmanda Bayburt Özel idare spor ile karşı karşıya gelecek.
Şu anda ligde 41 puanı bulunan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa sporun rakibi Bayburt Özel idare belediye Spor ise lig'in son sıralarına demir atmış durumda.
Ligde 18. sırada bulunan Bayburt özel idare SPOR 11 puanla sıralamada yerini alıyor.
Tabii ligde kolay bir karşılaşma yok o da zor bir mücadele olacak gibi görünüyor ama inşallah sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor'da deplasmanda Bayburt Özel idare spor karşısında olacağı 3 puan ile Şanlıurfa'ya mutlu dönerler ve şampiyonluk yolunda bir adamı daha aşmış olurlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.