HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

Lig yeniden başladı

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor 6 Şubat'ta yaşanan depremin öncesinde ligin 22. haftasında oynadığı karşılaşmada Amed Sportif faaliyetlere 1-0 deplasmanda mağlup olmuş idi. Kahramanmaraş ve Hatay'da yaşanan depremin ardından liglere ara verildi verilen aradan sonra Şanlıurfa spor ligini 23. haftasında 11 Nisan stadyumunda Esenler Erokspor ile mücadele edecek. Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor üst üste aldığı galibiyetlerin ardından üst sıralarda yerini almış idi hatta birçok hafta ligde liderlik konumunda bulunuyordu. Şanlıurfaspor'un en önemli karşılaşmalarından biri olan Amedspor sportif faaliyetler takımına karşı 1-0 yenilmesi kendisine şampiyonluk yolunda büyük yara verdi. Birlikte şampiyonluk mücadelesi veren iki komşu ilin temsilcisi Diyarbakır'da oynanan karşılaşmada saha ve seyirci avantajını kullanan rakip takım Diyarbakır Amedspor karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmış oldu. Şanlıurfaspor'un bu hafta oynayacağı Esenler Erokspor Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta 3. sırada yer alan bir takım ve Şanlıurfaspor'un hemen üstünde yer alıyor 40 puanı bulunan bu takım ile bu hafta oynayacağımız karşılaşma şampiyonluk yönünde çok önemli bir mücadele'ye sahne olacak. Nisan ayının 11'inde oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'te başlayacak Şanlıurfaspor bu karşılaşmada puanlar ile ayrılırsa şampiyonluk yolunda avantajını devam ettirmiş olacak. Zaten ligde sıralamaya bakıldığı zaman Amed sportif faaliyetler 1 sırada ve 41 puanı yer alıyor 2 sırada ise Çorum futbol kulübü yer almakta aynı puan ile 3 sırada bu hafta oynayacağımız Esenler erokspor 40 puan ile yer alıyor Şanlıurfaspor ise ligde 4 sırada 38 puan ile sıralamada yer almakta. İnşallah oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa sporumuz istenilen galibiyeti alır ve sağdan 3 puan ile ayrılır. Tabii burada taraftarınıza çok büyük işler düşüyor Şanlıurfaspor'u 90 dakika boyunca hiç durmadan desteklemeleri ve yanında olmaları lazım taraftarımız bunu şimdiye kadar çok güzel yaptı inşallah bu karşılaşmada da elinden gelen tüm gayrete sergiler futbolculara destek vererek sahadan 3 puan ile ayrılırız. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle bu hafta oynanacak olan Esenler erokspor karşılaşmasından galibiyet ve 3 puan ile sahadan ayrılırsın.
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2023 - Cumartesi

Lig yeniden başladı

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor 6 Şubat'ta yaşanan depremin öncesinde ligin 22. haftasında oynadığı karşılaşmada Amed Sportif faaliyetlere 1-0 deplasmanda mağlup olmuş idi.
Kahramanmaraş ve Hatay'da yaşanan depremin ardından liglere ara verildi verilen aradan sonra Şanlıurfa spor ligini 23. haftasında 11 Nisan stadyumunda Esenler Erokspor ile mücadele edecek.
Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor üst üste aldığı galibiyetlerin ardından üst sıralarda yerini almış idi hatta birçok hafta ligde liderlik konumunda bulunuyordu.
Şanlıurfaspor'un en önemli karşılaşmalarından biri olan Amedspor sportif faaliyetler takımına karşı 1-0 yenilmesi kendisine şampiyonluk yolunda büyük yara verdi.
Birlikte şampiyonluk mücadelesi veren iki komşu ilin temsilcisi Diyarbakır'da oynanan karşılaşmada saha ve seyirci avantajını kullanan rakip takım Diyarbakır Amedspor karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmış oldu.
Şanlıurfaspor'un bu hafta oynayacağı Esenler Erokspor Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta 3. sırada yer alan bir takım ve Şanlıurfaspor'un hemen üstünde yer alıyor 40 puanı bulunan bu takım ile bu hafta oynayacağımız karşılaşma şampiyonluk yönünde çok önemli bir mücadele'ye sahne olacak.
Nisan ayının 11'inde oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'te başlayacak Şanlıurfaspor bu karşılaşmada puanlar ile ayrılırsa şampiyonluk yolunda avantajını devam ettirmiş olacak.
Zaten ligde sıralamaya bakıldığı zaman Amed sportif faaliyetler 1 sırada ve 41 puanı yer alıyor 2 sırada ise Çorum futbol kulübü yer almakta aynı puan ile 3 sırada bu hafta oynayacağımız Esenler erokspor 40 puan ile yer alıyor Şanlıurfaspor ise ligde 4 sırada 38 puan ile sıralamada yer almakta.
İnşallah oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa sporumuz istenilen galibiyeti alır ve sağdan 3 puan ile ayrılır.
Tabii burada taraftarınıza çok büyük işler düşüyor Şanlıurfaspor'u 90 dakika boyunca hiç durmadan desteklemeleri ve yanında olmaları lazım taraftarımız bunu şimdiye kadar çok güzel yaptı inşallah bu karşılaşmada da elinden gelen tüm gayrete sergiler futbolculara destek vererek sahadan 3 puan ile ayrılırız.
Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle bu hafta oynanacak olan Esenler erokspor karşılaşmasından galibiyet ve 3 puan ile sahadan ayrılırsın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.