HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELMELİYİZ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kaldıktan sonra bu hafta 11 Nisan stadyumda oynanacak olan karşılaşmada mutlak galibiyet bekliyor. Pazar günü akşam karşılaşmadan önce bu yazıyı kaleme aldım o yüzden ben kaleme alırken Şanlıurfaspor henüz Karacabey belediyespor karşılaşmasını oynamamış idi. Sezona iyi başlayan Şanlıurfaspor muz ligin ilk haftasında Ankara Demirspor karşısında oynadığı üstün futbol ile sahadan galip ayrılmasını bilmişti. Ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kaldıktan sonra ligin 3. Haftasında kendi saha ve taraftarı önünde konuk edeceği Karacabey belediyespor karşısında ise mutlak galibiyet hedefliyor. Şanlıurfaspor'un 2. hafta oynadığı karşılaşmayı 11 Nisan stadyumunda takip etme fırsatı buldum. Özellikle kanatlar'da oynayan sağ ve sol açık çok güzel işlere imza attılar. Birçok pozisyon hazırlayan forvetlerimize sağ sol kanat oyuncularımıza orta sahada destek verince Şanlıurfaspor üst üste pozisyonlara girmeyi başarmıştır. Geçen hafta genç Eskişehirspor karşısında ise sahada bir varlık gösteremeyen sarı yeşil temsilcimiz Şanlıurfaspor yakaladığı birkaç pozisyonda değerlendirme yiyince karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılarak taraftarını üzmüştü. Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada ise sarı yeşilli temsilcimiz bulacağı pozisyonlar ve atacağı goller ile İnşallah ligde daha güzel yerlere gelecek umudundayım. Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grupta şu anda 5. sırada bulunan sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor'un 4 puanı bulunuyor rakip Karacabey belediyespor site 14 sırada yer alıyor ve henüz puanı bulunmamakta. Ligimizde ilk sırayı ise Kırşehir belediyespor 2 sıra ise Nazilli belediyespor paylaşıyorlar her iki takım da 6 puan da üst sıraları paylaşmakta. Bu hafta olacak olan sonuçlardan sonra inşallah Şanlıurfa sporumuz da 11 Nisan stadından galibiyet ile ayrılırsa daha üst sıralara tırmanma yükselme şansını yakalayacak. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan Karacabey belediyespor karşılaşmasında olacağın galibiyet ile taraftarını ve sevenlerinin mutlu edersin.  
Ekleme Tarihi: 08 Ekim 2021 - Cuma

ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELMELİYİZ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kaldıktan sonra bu hafta 11 Nisan stadyumda oynanacak olan karşılaşmada mutlak galibiyet bekliyor.

Pazar günü akşam karşılaşmadan önce bu yazıyı kaleme aldım o yüzden ben kaleme alırken Şanlıurfaspor henüz Karacabey belediyespor karşılaşmasını oynamamış idi.

Sezona iyi başlayan Şanlıurfaspor muz ligin ilk haftasında Ankara Demirspor karşısında oynadığı üstün futbol ile sahadan galip ayrılmasını bilmişti.

Ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kaldıktan sonra ligin 3. Haftasında kendi saha ve taraftarı önünde konuk edeceği Karacabey belediyespor karşısında ise mutlak galibiyet hedefliyor.

Şanlıurfaspor'un 2. hafta oynadığı karşılaşmayı 11 Nisan stadyumunda takip etme fırsatı buldum. Özellikle kanatlar'da oynayan sağ ve sol açık çok güzel işlere imza attılar. Birçok pozisyon hazırlayan forvetlerimize sağ sol kanat oyuncularımıza orta sahada destek verince Şanlıurfaspor üst üste pozisyonlara girmeyi başarmıştır.

Geçen hafta genç Eskişehirspor karşısında ise sahada bir varlık gösteremeyen sarı yeşil temsilcimiz Şanlıurfaspor yakaladığı birkaç pozisyonda değerlendirme yiyince karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılarak taraftarını üzmüştü.

Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada ise sarı yeşilli temsilcimiz bulacağı pozisyonlar ve atacağı goller ile İnşallah ligde daha güzel yerlere gelecek umudundayım.

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grupta şu anda 5. sırada bulunan sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor'un 4 puanı bulunuyor rakip Karacabey belediyespor site 14 sırada yer alıyor ve henüz puanı bulunmamakta.

Ligimizde ilk sırayı ise Kırşehir belediyespor 2 sıra ise Nazilli belediyespor paylaşıyorlar her iki takım da 6 puan da üst sıraları paylaşmakta.

Bu hafta olacak olan sonuçlardan sonra inşallah Şanlıurfa sporumuz da 11 Nisan stadından galibiyet ile ayrılırsa daha üst sıralara tırmanma yükselme şansını yakalayacak.

Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan Karacabey belediyespor karşılaşmasında olacağın galibiyet ile taraftarını ve sevenlerinin mutlu edersin.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.