HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır aldığı üst üste kötü sonuçlar sonrası bu hafta kendi sahasında grubun lider ve güçlü takımlarından olan Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Lig'in 14 haftasında kendi sahasında ve seyircisi önünde grubun iddialı takımlarından Ispartaspor karşısında 2-0 yenildi almasının ardından bu hafta oynanacak olan Pendik Spor karşılaşması sarı-yeşil de temsilcimiz Şanlıurfaspor için çok önemli bir karşılaşma olacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen sonraki haftalarda üst üste olduğu kötü sonuçlar sonrası ligde şu anda 4. sırada bulunan sarı yeşil de temsilcimiz lider Pendikspor ile arasında 10 puan fark bulunuyor. Bu farkın kapatılması için Şanlıurfaspor'un Pendik'e mağlup etmesi gerekiyor. Şanlıurfaspor'un bugün oynayacağı karşılaşma saat 13'te başlayacak 11 Nisan stadyumu'ndaki karşılaşmaya hafta içi olmasına rağmen sarı yeşil ve taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayırdıktan sonra göreve gelen Ali Tandoğan ile bir türlü istenilen başarıyı yakalayamadı sarı-yeşil temsilcimiz bu hafta lider karşısında alacağı sonuç merakla bekleniyor. Ali Tandoğan’ın göreve gelmesinin ardından Şanlıurfaspor iste aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını ve sevenlerine üzmüş idi. İnşallah bu hafta 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada lider Pendikspor karşısında iyi bir oyun sahaya koyarak elde edeceği 3 puan ile taraftarını ve sevenlerine mutlu eder. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Pendik Spor karşılaşmasında sahadan galibiyet ile ayrılırsın.  
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2021 - Salı

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır aldığı üst üste kötü sonuçlar sonrası bu hafta kendi sahasında grubun lider ve güçlü takımlarından olan Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Lig'in 14 haftasında kendi sahasında ve seyircisi önünde grubun iddialı takımlarından Ispartaspor karşısında 2-0 yenildi almasının ardından bu hafta oynanacak olan Pendik Spor karşılaşması sarı-yeşil de temsilcimiz Şanlıurfaspor için çok önemli bir karşılaşma olacak.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen sonraki haftalarda üst üste olduğu kötü sonuçlar sonrası ligde şu anda 4. sırada bulunan sarı yeşil de temsilcimiz lider Pendikspor ile arasında 10 puan fark bulunuyor.

Bu farkın kapatılması için Şanlıurfaspor'un Pendik'e mağlup etmesi gerekiyor.

Şanlıurfaspor'un bugün oynayacağı karşılaşma saat 13'te başlayacak 11 Nisan stadyumu'ndaki karşılaşmaya hafta içi olmasına rağmen sarı yeşil ve taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayırdıktan sonra göreve gelen Ali Tandoğan ile bir türlü istenilen başarıyı yakalayamadı sarı-yeşil temsilcimiz bu hafta lider karşısında alacağı sonuç merakla bekleniyor.

Ali Tandoğan’ın göreve gelmesinin ardından Şanlıurfaspor iste aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını ve sevenlerine üzmüş idi.

İnşallah bu hafta 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada lider Pendikspor karşısında iyi bir oyun sahaya koyarak elde edeceği 3 puan ile taraftarını ve sevenlerine mutlu eder.

Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Pendik Spor karşılaşmasında sahadan galibiyet ile ayrılırsın.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.