HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

YENİDEN BAŞLAMAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor iki haftadır aldığı kötü sonuçların ardından bu hafta deplasmanda oynayacağı Amedspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak. Ben bu yazıyı yazarken Şanlıurfa spor henüz Amed spor karşılaşmasına çıkmamış idi bu yüzden bir gün öncesinden yazıyı kaleme aldığım için karşılaşmanın sonrasında yani yazının yayınlanacağı gün Şanlıurfaspor Amed spor karşılaşmasına oynamış olacak. Şanlıurfaspor da teknik direktör değişikliğinin ardından yeni gelen hoca ile istenilen başarı İnşallah kısa sürede yakalanır. Umudumuz temennimiz bu yönde ama dereyi geçerken tekne değiştirilmez öyle de bir söz var. Gürses Kılıç hoca ile sezona iyi başladık, iyi de götürdük sonrasında neden böyle bir değişikliğe gidildi akıl alır gibi değil. İnşallah yeni gelen hocamız da Şanlıurfaspor'a üst sıralara taşımak için elinden gelen tüm gayreti gösterir ama yeni gelen hocanın futbolcular ile olan uyumu ve onları tanıması biraz zaman alacak gibi. İnşallah bu zaman çok uzun sürmez. Kısa süre içerisinde teknik direktör ve futbolcular uyum içerisinde alacakları galibiyet ile Şanlıurfaspor taraftarının ve spor kamuoyunu mutlu ederler. Amedspor karşılaşmasında da sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'a üstün başarılar diliyorum. İnşallah Şanlıurfaspor muz alacağım galibiyetler ile üst sıralara tırmanmaya devam edecektir. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah güzel günler hep birlikte göreceğiz.          
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2021 - Çarşamba

YENİDEN BAŞLAMAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor iki haftadır aldığı kötü sonuçların ardından bu hafta deplasmanda oynayacağı Amedspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak.

Ben bu yazıyı yazarken Şanlıurfa spor henüz Amed spor karşılaşmasına çıkmamış idi bu yüzden bir gün öncesinden yazıyı kaleme aldığım için karşılaşmanın sonrasında yani yazının yayınlanacağı gün Şanlıurfaspor Amed spor karşılaşmasına oynamış olacak.

Şanlıurfaspor da teknik direktör değişikliğinin ardından yeni gelen hoca ile istenilen başarı İnşallah kısa sürede yakalanır.

Umudumuz temennimiz bu yönde ama dereyi geçerken tekne değiştirilmez öyle de bir söz var.

Gürses Kılıç hoca ile sezona iyi başladık, iyi de götürdük sonrasında neden böyle bir değişikliğe gidildi akıl alır gibi değil.

İnşallah yeni gelen hocamız da Şanlıurfaspor'a üst sıralara taşımak için elinden gelen tüm gayreti gösterir ama yeni gelen hocanın futbolcular ile olan uyumu ve onları tanıması biraz zaman alacak gibi. İnşallah bu zaman çok uzun sürmez. Kısa süre içerisinde teknik direktör ve futbolcular uyum içerisinde alacakları galibiyet ile Şanlıurfaspor taraftarının ve spor kamuoyunu mutlu ederler.

Amedspor karşılaşmasında da sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'a üstün başarılar diliyorum.

İnşallah Şanlıurfaspor muz alacağım galibiyetler ile üst sıralara tırmanmaya devam edecektir.

Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah güzel günler hep birlikte göreceğiz.

 

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.