HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

YENİ SEZON BAŞLIYOR

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimizde yeni sezon hazırlıkları devam ederken bir yandan da lig'in başlamasına az kalmış olması taraftarları mutlu ediyor. Geçen sezon istenilen performansı sergileyen merayeyerek şampiyonluk yarışından uzak kalan sarı yeşilli temsilcimizde hedef bu yıl sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Bu kapsamda Kemal Kılıç hoca ile anlaşmaya vardıktan sonra birçok futbolcuyu transfer eden sarı yeşille temsilcimiz Bolu Abant kampını sürdürüyor. Kamp devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor Şanlıurfaspor üst üste transferler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok futbolcu ile sözleşme imzalayan sarı yeşilli temsilcimiz yeni sezona umutlu bir başlangıç yapmak istiyor. Ligin başlamasına az bir zaman kala sarı yeşili temsilcimizde moraller yerinde inşallah Şanlıurfa Spor Lig maçlar başlamaz alacağı galibiyetler ile taraflarını mutlu eder. Haydi Şanlıurfa arıyorum yeni sezonda senden umutluyuz İnşallah alacağın galibiyetler ve puanlar ile şanlıurfa'yı bir üst lige taşırsın.    
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2022 - Cuma

YENİ SEZON BAŞLIYOR

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimizde yeni sezon hazırlıkları devam ederken bir yandan da lig'in başlamasına az kalmış olması taraftarları mutlu ediyor.

Geçen sezon istenilen performansı sergileyen merayeyerek şampiyonluk yarışından uzak kalan sarı yeşilli temsilcimizde hedef bu yıl sezonu şampiyon olarak tamamlamak.

Bu kapsamda Kemal Kılıç hoca ile anlaşmaya vardıktan sonra birçok futbolcuyu transfer eden sarı yeşille temsilcimiz Bolu Abant kampını sürdürüyor.

Kamp devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor Şanlıurfaspor üst üste transferler yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda birçok futbolcu ile sözleşme imzalayan sarı yeşilli temsilcimiz yeni sezona umutlu bir başlangıç yapmak istiyor.

Ligin başlamasına az bir zaman kala sarı yeşili temsilcimizde moraller yerinde inşallah Şanlıurfa Spor Lig maçlar başlamaz alacağı galibiyetler ile taraflarını mutlu eder.

Haydi Şanlıurfa arıyorum yeni sezonda senden umutluyuz İnşallah alacağın galibiyetler ve puanlar ile şanlıurfa'yı bir üst lige taşırsın.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.