HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

YENİ HOCA HAYIRLI OLSUN

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetin ardından Bu haftayı bay olarak geçiriyor. Geçen hafta 11 Nisan stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Karacabeyspor karşısında karşılaşmanın başından sonuna kadar sahada üstün bir performans sergileyen soru yeşilli temsilcimiz karşılaşmayı 3-2 kazanarak taraftarlatı mutlu etti. Karacabeyspor karşısında özellikle forvet hattında oynayan futbolcularımız gösterdikleri üstün başarı ile galibiyette büyük rol sahibi oynadılar. Alınan galibiyetten sonra sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfa Spor 2. Lig beyaz grup'ta lider olarak haftayı tamamlamış idi. Hafta içi ise yaşanan şok gelişme de sarı yeşilli temsilcilik şanlıurfaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç hoca Şanlıurfaspor'dan istifa ettiğini kamuoyuna duyurmuş idi. Yaşanan gelişmenin ardından Gürses Kılıç'ın istifası ile boşalan teknik direktörlük koltuğuna genç hoca Serdar Bozkurt getirildi. Genç hoca Serdar Bozkurt İnşallah giden teknik direktörümüz Gürses Kılıç'ın yaşadığı başarıyı yakalar. Şanlıurfaspor'un ve taraftarların başarıya aç şampiyonluk özleyen şehir ve takım halinde Bu yüzden başarın gelmesi için üst üste alınacak olan galibiyetler çok önemli umarım yeni gelen teknik direktörümüz Serdar Bozkurt bu başarıyı elde eder ve Şanlıurfaspor'u hak ettiği bir üst lige çıkarmayı başarır.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2021 - Pazartesi

YENİ HOCA HAYIRLI OLSUN

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetin ardından Bu haftayı bay olarak geçiriyor.
Geçen hafta 11 Nisan stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Karacabeyspor karşısında karşılaşmanın başından sonuna kadar sahada üstün bir performans sergileyen soru yeşilli temsilcimiz karşılaşmayı 3-2 kazanarak taraftarlatı mutlu etti.
Karacabeyspor karşısında özellikle forvet hattında oynayan futbolcularımız gösterdikleri üstün başarı ile galibiyette büyük rol sahibi oynadılar.
Alınan galibiyetten sonra sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfa Spor 2. Lig beyaz grup'ta lider olarak haftayı tamamlamış idi.
Hafta içi ise yaşanan şok gelişme de sarı yeşilli temsilcilik şanlıurfaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç hoca Şanlıurfaspor'dan istifa ettiğini kamuoyuna duyurmuş idi.
Yaşanan gelişmenin ardından Gürses Kılıç'ın istifası ile boşalan teknik direktörlük koltuğuna genç hoca Serdar Bozkurt getirildi.
Genç hoca Serdar Bozkurt İnşallah giden teknik direktörümüz Gürses Kılıç'ın yaşadığı başarıyı yakalar.
Şanlıurfaspor'un ve taraftarların başarıya aç şampiyonluk özleyen şehir ve takım halinde Bu yüzden başarın gelmesi için üst üste alınacak olan galibiyetler çok önemli umarım yeni gelen teknik direktörümüz Serdar Bozkurt bu başarıyı elde eder ve Şanlıurfaspor'u hak ettiği bir üst lige çıkarmayı başarır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.