HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

UYUM HAFTASI İYİ GEÇTİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta 11 Nisan stadyumunda konuk ettiği Ankara Demirspor karşısında karşılaşmanın başlama dediğinden itibaren 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan futbolcuları tebrik ederim. Sezona yaklaşık 20 futbolcudan fazla futbolcuyu transfer ederek başlayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da yeniden bir takım oluşturuldu. Bu oluşan takım içerisinde uyum sorunu çok önemli sorunların başında geliyor. Teknik direktörümüz Gürses hoca geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında da özellikle bu konunun üzerine parmak basmıştı. Şanlıurfaspor'da yapılan transferlerden sonra uyum sorunu aşılırsa bu takım çok güzel işler yapacak diyerek üstüne basa basa belirtmişti. Türkiye futbol federasyonu'nun 2. ligin ilk karşılaşmasında kendi sahamızda konuk ettiğimiz Ankara Demir Spor karşılaşmasında ben de uyum sıkıntısının sorun oluşturacağı görüşünde idim ama gelin görün ki karşılaşmayı özellikle de saha içerisinde takip ederken futbolcular arasındaki dostluğu arkadaşlığı gördükten sonra Şanlıurfaspor'un Bu sene 2.lig de çok başarılı işlere imza atılacağı kanaatine vardım. Bu konuda değerli başkanımız Emin Yetim yöneticilerimiz ve özelliklede teknik direktörümüz ve teknik heyeti kutlamak isterim. Dışarıdan gelen bu kadar futbolcuyu uyum sağlamak Şanlıurfa'ya alıştırmak Şanlıurfaspor'a bağlamak bir yetenek kabiliyet işidir. Gelin görün ki 2. haftada bu uyum sorunu Şanlıurfaspor aşmış görünüyor. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda da bu uyum sorunu aşarak yetenekli ve kabiliyetli futbolcular ile güzel sonuçlar almaya devam ederiz. Zira bu sezon yaptığımız transferler birbirinden yetenekli değerli isimleri Şanlıurfa spor forması giydirildi. Bu sezon forması giyen futbolcuların birçoğu Süper Lig tecrübesi Türkiye futbol federasyonu birinci lig tecrübesi olan futbolculardan bir araya gelmek karma bir ekip oldu. Tabii bu yapılan transferler Gürses hoca'nın onayı ile yapılmış durumda futbolculara iyi tanıyan yeteneklerini bilen onlarla uyum içerisinde çalışan bir hoca Şanlıurfaspor'a çok başarılı işlere imza atar düşüncesindeyim. Şanlıurfaspor bu hafta zorlu bir karşılaşma daha bekliyor. Deplasmanda Eskişehirspor ile Şanlıurfaspor bu hafta karşılaşacaklar ligin ikinci haftasında oynanan karşılaşmada, İnşallah Şanlıurfaspor rakip Eskişehirspor karşısında 3 puanı farklı galibiyet ile alır. Bunu yapacak kabiliyetle ve yetenekte futbolcularımız bulunmaktadır. Yeterki bireysel hataları yapmadan zamanı verimli kullanarak baskı yaparak bol gollü bir galibiyete imza atalım. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle Eskişehirspor karşılaşmasında da inşallah 3 puan alarak Şanlıurfa'ya dönersin.
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2021 - Cuma

UYUM HAFTASI İYİ GEÇTİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta 11 Nisan stadyumunda konuk ettiği Ankara Demirspor karşısında karşılaşmanın başlama dediğinden itibaren 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan futbolcuları tebrik ederim.
Sezona yaklaşık 20 futbolcudan fazla futbolcuyu transfer ederek başlayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da yeniden bir takım oluşturuldu. Bu oluşan takım içerisinde uyum sorunu çok önemli sorunların başında geliyor. Teknik direktörümüz Gürses hoca geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında da özellikle bu konunun üzerine parmak basmıştı. Şanlıurfaspor'da yapılan transferlerden sonra uyum sorunu aşılırsa bu takım çok güzel işler yapacak diyerek üstüne basa basa belirtmişti.
Türkiye futbol federasyonu'nun 2. ligin ilk karşılaşmasında kendi sahamızda konuk ettiğimiz Ankara Demir Spor karşılaşmasında ben de uyum sıkıntısının sorun oluşturacağı görüşünde idim ama gelin görün ki karşılaşmayı özellikle de saha içerisinde takip ederken futbolcular arasındaki dostluğu arkadaşlığı gördükten sonra Şanlıurfaspor'un Bu sene 2.lig de çok başarılı işlere imza atılacağı kanaatine vardım.
Bu konuda değerli başkanımız Emin Yetim yöneticilerimiz ve özelliklede teknik direktörümüz ve teknik heyeti kutlamak isterim. Dışarıdan gelen bu kadar futbolcuyu uyum sağlamak Şanlıurfa'ya alıştırmak Şanlıurfaspor'a bağlamak bir yetenek kabiliyet işidir.
Gelin görün ki 2. haftada bu uyum sorunu Şanlıurfaspor aşmış görünüyor.
İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda da bu uyum sorunu aşarak yetenekli ve kabiliyetli futbolcular ile güzel sonuçlar almaya devam ederiz. Zira bu sezon yaptığımız transferler birbirinden yetenekli değerli isimleri Şanlıurfa spor forması giydirildi.
Bu sezon forması giyen futbolcuların birçoğu Süper Lig tecrübesi Türkiye futbol federasyonu birinci lig tecrübesi olan futbolculardan bir araya gelmek karma bir ekip oldu.
Tabii bu yapılan transferler Gürses hoca'nın onayı ile yapılmış durumda futbolculara iyi tanıyan yeteneklerini bilen onlarla uyum içerisinde çalışan bir hoca Şanlıurfaspor'a çok başarılı işlere imza atar düşüncesindeyim.
Şanlıurfaspor bu hafta zorlu bir karşılaşma daha bekliyor. Deplasmanda Eskişehirspor ile Şanlıurfaspor bu hafta karşılaşacaklar ligin ikinci haftasında oynanan karşılaşmada, İnşallah Şanlıurfaspor rakip Eskişehirspor karşısında 3 puanı farklı galibiyet ile alır. Bunu yapacak kabiliyetle ve yetenekte futbolcularımız bulunmaktadır. Yeterki bireysel hataları yapmadan zamanı verimli kullanarak baskı yaparak bol gollü bir galibiyete imza atalım.
Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle Eskişehirspor karşılaşmasında da inşallah 3 puan alarak Şanlıurfa'ya dönersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.