HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

URFA'YI SPORDA HAK ETTİĞİ YERE GETİRELİM!

Türkiye'nin 8. ili konumunda bulunan Şanlıurfa'da spora ve sporcuya gerekli önem ve destek verilmeli. Özellikle de Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa ilinde birçok sporcu birçok branşta yetiştirilebilir.   Takım sporlarının yanında ferdi sporlarda da Şanlıurfa adını Avrupa'da ve dünyada duyurabilir.   Özellikle de bu kadar sporu seven bir şehirde genç ve başarılı sporcular yetiştirmek çok kolay gibi görüyorum. Yeterince destek ve önem verilir ise Şanlıurfa birçok branşta adını birinciliklere yazdıracak sporcular çıkarma şansına sahip. Özellikle yeni valimiz Salih Ayhan'ın gelişi ile birlikte bu konuda Şanlıurfa'da bir ilerleme ve yükseliş bekliyorum.   Sporla bu kadar iç içe olan sadece futbol değil tüm branşlara ilgi ve alaka diyen sayın valimiz Şanlıurfa'ya spor alanında ve diğer alanlarda büyük katkı sunacağı görüşündeyim.   Bu konuda sayın valimize yerel belediyeler ve vatandaşlar da destek verirse Şanlıurfa sporda çok güzel yerlere geleceği inancındayım. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en başında gelen spordur bu konuda da herkesin destek olması şart.   Haydi Şanlıurfa sporda daha yüksek dereceler elde etmek için el ele verelim kamu kurumları ile birlikte yerel belediyelerin de desteğiyle Şanlıurfaspor'da hak ettiği yere getirelim.
Ekleme Tarihi: 16 Haziran 2022 - Perşembe

URFA'YI SPORDA HAK ETTİĞİ YERE GETİRELİM!

Türkiye'nin 8. ili konumunda bulunan Şanlıurfa'da spora ve sporcuya gerekli önem ve destek verilmeli. Özellikle de Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa ilinde birçok sporcu birçok branşta yetiştirilebilir.

 

Takım sporlarının yanında ferdi sporlarda da Şanlıurfa adını Avrupa'da ve dünyada duyurabilir.

 

Özellikle de bu kadar sporu seven bir şehirde genç ve başarılı sporcular yetiştirmek çok kolay gibi görüyorum. Yeterince destek ve önem verilir ise Şanlıurfa birçok branşta adını birinciliklere yazdıracak sporcular çıkarma şansına sahip. Özellikle yeni valimiz Salih Ayhan'ın gelişi ile birlikte bu konuda Şanlıurfa'da bir ilerleme ve yükseliş bekliyorum.

 

Sporla bu kadar iç içe olan sadece futbol değil tüm branşlara ilgi ve alaka diyen sayın valimiz Şanlıurfa'ya spor alanında ve diğer alanlarda büyük katkı sunacağı görüşündeyim.

 

Bu konuda sayın valimize yerel belediyeler ve vatandaşlar da destek verirse Şanlıurfa sporda çok güzel yerlere geleceği inancındayım. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en başında gelen spordur bu konuda da herkesin destek olması şart.

 

Haydi Şanlıurfa sporda daha yüksek dereceler elde etmek için el ele verelim kamu kurumları ile birlikte yerel belediyelerin de desteğiyle Şanlıurfaspor'da hak ettiği yere getirelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.