HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

URFASPOR YİNE YENİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır aldığı beraberliklerin ardından bu hafta deplasmanda Nazilli belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Teknik direktör Ali Tandoğan'ın göreve başlamasının ardından yaklaşık 6 hafta geçmesine rağmen Şanlıurfaspor galibiyet ile tanışamadı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda üst üste yapılan teknik direktör değişikliklerin ardından sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa Spor şampiyonluk yarışından uzaklaşmış oldu. Yeni hocanın da göreve gelmesinin ardından sarı yeşilli temsilcimiz üst üste aldığı beraberlik lerden sonra bu hafta deplasmanda yenilmesi ile taraftarını üzmeye devam etti. İkinci devrenin son karşılaşmasına geldiğimiz şu zamanlarda sarı yeşili temsilcimizin devre arasında önemli golcülere kadrosuna katması gerekiyor. Sezon başında transfer edilen Can Erdem bekleneni verememesi ardından devre arası bitmeden Şanlıurfaspor ile yolları ayrılmıştı. Sarı Yeşilli temsilcimiz ikinci yarıya başlamadan önce önemli bir hatta iki golcü kadrosuna katması lazım. Eğer teknik direktör Ali Tandoğan ile de devam edilecekse teknik direktör futbolcular ile yapacağı görüşmenin ardından kadrosunu şekillendirip ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde Şanlıurfaspor'un hazırlanması ve başlaması lazım. Yoksa bu sene de şampiyonluk kaçmış gibi görünüyor. Sarı Yeşilli temsilcimiz sezon öncesinde kurduğu güçlü kadro ile şampiyonluk hedeflerken bugün sıralamaya baktığımız sıralarda orta sıralarda mücadele edecek bir takım haline gelmiş durumda. Bir an önce Şanlıurfaspor'un düştüğü bu durumdan kurtulması ve üst sıralara tırmanması lazım. Zira 2 milyonluk bir şehrin takımı bu duruma düşmemeli Karaköprü belediyespor ile birlikte Şanlıurfa'yı profesyonel liglerde temsil eden bir takımın en az bir ligde hatta Süper lig'de olması lazım. İnşallah bu dileklerimiz bir an önce yerine gelir ve Şanlıurfaspor hak ettiği yer olan Süper Lig ve 1 ligde top koşturmaya devam eder…    
Ekleme Tarihi: 27 Aralık 2021 - Pazartesi

URFASPOR YİNE YENİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır aldığı beraberliklerin ardından bu hafta deplasmanda Nazilli belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Teknik direktör Ali Tandoğan'ın göreve başlamasının ardından yaklaşık 6 hafta geçmesine rağmen Şanlıurfaspor galibiyet ile tanışamadı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda üst üste yapılan teknik direktör değişikliklerin ardından sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa Spor şampiyonluk yarışından uzaklaşmış oldu.

Yeni hocanın da göreve gelmesinin ardından sarı yeşilli temsilcimiz üst üste aldığı beraberlik lerden sonra bu hafta deplasmanda yenilmesi ile taraftarını üzmeye devam etti.

İkinci devrenin son karşılaşmasına geldiğimiz şu zamanlarda sarı yeşili temsilcimizin devre arasında önemli golcülere kadrosuna katması gerekiyor.

Sezon başında transfer edilen Can Erdem bekleneni verememesi ardından devre arası bitmeden Şanlıurfaspor ile yolları ayrılmıştı.

Sarı Yeşilli temsilcimiz ikinci yarıya başlamadan önce önemli bir hatta iki golcü kadrosuna katması lazım. Eğer teknik direktör Ali Tandoğan ile de devam edilecekse teknik direktör futbolcular ile yapacağı görüşmenin ardından kadrosunu şekillendirip ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde Şanlıurfaspor'un hazırlanması ve başlaması lazım.

Yoksa bu sene de şampiyonluk kaçmış gibi görünüyor.

Sarı Yeşilli temsilcimiz sezon öncesinde kurduğu güçlü kadro ile şampiyonluk hedeflerken bugün sıralamaya baktığımız sıralarda orta sıralarda mücadele edecek bir takım haline gelmiş durumda.

Bir an önce Şanlıurfaspor'un düştüğü bu durumdan kurtulması ve üst sıralara tırmanması lazım.

Zira 2 milyonluk bir şehrin takımı bu duruma düşmemeli Karaköprü belediyespor ile birlikte Şanlıurfa'yı profesyonel liglerde temsil eden bir takımın en az bir ligde hatta Süper lig'de olması lazım.

İnşallah bu dileklerimiz bir an önce yerine gelir ve Şanlıurfaspor hak ettiği yer olan Süper Lig ve 1 ligde top koşturmaya devam eder…

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.