HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. İlk devrenin sona ermesi ile birlikte sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ‘da birçok futbolcu ile yollar ayrılmıştı. İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden sarı yeşilli ekip, son olarak Dilaver Güçlü ile anlaştı. Antalya'da Serdar Bozkurt Teknik Direktörlüğünde günde çift antrenmanla kamp dönemine devam eden Şanlıurfaspor'da Fırat Arıkan ve Tolgahan Acar'ın ardından bir transfer haberi daha geldi. Sarı Yeşilli taraftarın da yakından takip ettiği başarılı isimlerden Dilaver Güçlü; kulüple 1,5 yıllık anlaşmaya imza attı. Orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü takımın kamp yaptığı otele geçerek burada Kulüp Yönetimi ile bir araya geldi ve Şanlıurfaspor ailesinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Urfaspor yapılan ve yapılacak olan takviyeler ile devre arasında sonra oynayacağı karşılaşmalarda alacağı başarılı sonuçlar ile adından söz ettireceğe benziyor.
Ekleme Tarihi: 11 Ocak 2022 - Salı

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

İlk devrenin sona ermesi ile birlikte sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ‘da birçok futbolcu ile yollar ayrılmıştı.

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden sarı yeşilli ekip, son olarak Dilaver Güçlü ile anlaştı.

Antalya'da Serdar Bozkurt Teknik Direktörlüğünde günde çift antrenmanla kamp dönemine devam eden Şanlıurfaspor'da Fırat Arıkan ve Tolgahan Acar'ın ardından bir transfer haberi daha geldi. Sarı Yeşilli taraftarın da yakından takip ettiği başarılı isimlerden Dilaver Güçlü; kulüple 1,5 yıllık anlaşmaya imza attı.

Orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü takımın kamp yaptığı otele geçerek burada Kulüp Yönetimi ile bir araya geldi ve Şanlıurfaspor ailesinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Urfaspor yapılan ve yapılacak olan takviyeler ile devre arasında sonra oynayacağı karşılaşmalarda alacağı başarılı sonuçlar ile adından söz ettireceğe benziyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.