HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

TIRMANIŞ BAŞLASIN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor ligin 4. haftası geride kalırken puan durumunda 8 puanla 5. sıradaki yerini aldı. Sezonu 11 Nisan stadyumunda Çorumspor maçı ile start veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan 0-0 beraberlik ile sahadan ayrılmıştı ligin 2. haftasında ise deplasmanda Sivas belediyespor'a karşı oynadığı güzel oyun ve skorla karşılaşmayı kazanan sarı yeşili temsilcimiz bu karşılaşmanın ardından ligde 3. hafta karşılaşmasında ise yine kendi sahasında ve seyircisi önünde ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Amed sportif faaliyetler karşısında aldığı skor ile taraflarını ve spor kamuoyunu mutlu etti. Amedspor karşılaşmasından sonra bu gözler ler bu hafta oynanacak olan Esenler Erokspor karşılaşmasına çevrilmiş idi, Şanlıurfaspor'un en azından bu karşılaşmadan da alacağı bir galibiyet 3 puan ile ligde belki de liderlik konumuna gelme şansı yüksekti. Ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymadı diye bir söz var o bu karşılaşma için geçerli bir söz oldu. Şanlıurfaspor karşılaşmayı maalesef 1- 1 gibi bir skorla beraberlik ile bitirince sahadan da bir puan ile ayrılmış oldu. Bu sonuçtan sonra Şanlıurfaspor ligde 5. sıradaki yerine geldi. Ligimizde şu anda Düzcespor liderlikte devam ederken 2 sırada ise Çorum futbol kulübü yer almakta 3. sırayı ise yine yılların deneyimli takımlarından ben Batman Petrolspor yer alıyor, 4. sırada ise Menemen futbol kulübü yer almakta Şanlıurfa spor bu sıralamada 5. sırada İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada alınacak olan 3 puan ile birlikte daha da sıralara tırmanmaya devam eder.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2022 - Cumartesi

TIRMANIŞ BAŞLASIN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor ligin 4. haftası geride kalırken puan durumunda 8 puanla 5. sıradaki yerini aldı.
Sezonu 11 Nisan stadyumunda Çorumspor maçı ile start veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan 0-0 beraberlik ile sahadan ayrılmıştı ligin 2. haftasında ise deplasmanda Sivas belediyespor'a karşı oynadığı güzel oyun ve skorla karşılaşmayı kazanan sarı yeşili temsilcimiz bu karşılaşmanın ardından ligde 3. hafta karşılaşmasında ise yine kendi sahasında ve seyircisi önünde ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Amed sportif faaliyetler karşısında aldığı skor ile taraflarını ve spor kamuoyunu mutlu etti.
Amedspor karşılaşmasından sonra bu gözler ler bu hafta oynanacak olan Esenler Erokspor karşılaşmasına çevrilmiş idi, Şanlıurfaspor'un en azından bu karşılaşmadan da alacağı bir galibiyet 3 puan ile ligde belki de liderlik konumuna gelme şansı yüksekti.
Ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymadı diye bir söz var o bu karşılaşma için geçerli bir söz oldu. Şanlıurfaspor karşılaşmayı maalesef 1- 1 gibi bir skorla beraberlik ile bitirince sahadan da bir puan ile ayrılmış oldu.
Bu sonuçtan sonra Şanlıurfaspor ligde 5. sıradaki yerine geldi.
Ligimizde şu anda Düzcespor liderlikte devam ederken 2 sırada ise Çorum futbol kulübü yer almakta 3. sırayı ise yine yılların deneyimli takımlarından ben Batman Petrolspor yer alıyor, 4. sırada ise Menemen futbol kulübü yer almakta Şanlıurfa spor bu sıralamada 5. sırada İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada alınacak olan 3 puan ile birlikte daha da sıralara tırmanmaya devam eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.