HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

TAKIMLARIMIZ TUR ATTI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadeleden sonra yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor liginde mücadelesine devam ederken bunun yanında Ziraat Türkiye kupası karşılaşmalarına da devam ediyor. Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında 11 Nisan stadyumunda önceki gün oynanan karşılaşmada kendi saha seyircisi önünde İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı 4 - 2 mağlup eden sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı oyun ve attığı gollerle taraftarın gönlünü fethetti. Hafta içi olmasına rağmen taraftarlar bu karşılaşmaya ilgi gösterdiler. Taraftarlarında desteğiyle birlikte sarı yeşilli temsilcimiz ilk dakikadan itibaren atak ve etkili futbolunu Karşıyaka kalesi'nde sürdürdü. İlerleyen dakikalarda üst üste gelen goller sonrası sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye kupası'nda bir ustura yükselmeyi garantilemiş oldu. Kupada Şanlıurfa'yı temsil eden iki takımımız da tur atlamış oldu. Böylelikle bir diğer temsilcimiz Karaköprü belediyespor ise deplasmanda 1922 Konyaspor 2-1 mağlup ederek bir ustura yükselmeyi garantilemişti. Ziraat Türkiye kupası'nda 19 takımın tur atladığı karşılaşmaların ardından 19 takım içerisinde Şanlıurfa'nın iki takımın olması sevindirici bir gelişme oldu. İnşallah Ziraat Türkiye kupası karşılaşmalarında olduğu gibi şanlıurfa'yı temsil eden takımlarımız ligde de aldığı sonuçlar ile bir üst liglere çıkmayı garantiler.
Ekleme Tarihi: 30 Eylül 2022 - Cuma

TAKIMLARIMIZ TUR ATTI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadeleden sonra yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor liginde mücadelesine devam ederken bunun yanında Ziraat Türkiye kupası karşılaşmalarına da devam ediyor.

Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında 11 Nisan stadyumunda önceki gün oynanan karşılaşmada kendi saha seyircisi önünde İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı 4 - 2 mağlup eden sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı oyun ve attığı gollerle taraftarın gönlünü fethetti.

Hafta içi olmasına rağmen taraftarlar bu karşılaşmaya ilgi gösterdiler. Taraftarlarında desteğiyle birlikte sarı yeşilli temsilcimiz ilk dakikadan itibaren atak ve etkili futbolunu Karşıyaka kalesi'nde sürdürdü.

İlerleyen dakikalarda üst üste gelen goller sonrası sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye kupası'nda bir ustura yükselmeyi garantilemiş oldu.

Kupada Şanlıurfa'yı temsil eden iki takımımız da tur atlamış oldu.

Böylelikle bir diğer temsilcimiz Karaköprü belediyespor ise deplasmanda 1922 Konyaspor 2-1 mağlup ederek bir ustura yükselmeyi garantilemişti.

Ziraat Türkiye kupası'nda 19 takımın tur atladığı karşılaşmaların ardından 19 takım içerisinde Şanlıurfa'nın iki takımın olması sevindirici bir gelişme oldu.

İnşallah Ziraat Türkiye kupası karşılaşmalarında olduğu gibi şanlıurfa'yı temsil eden takımlarımız ligde de aldığı sonuçlar ile bir üst liglere çıkmayı garantiler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.