HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

SPOR EKONOMİDİR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşille temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligde 17.  haftayı bulduğumuz şu günlerde iyi gidişine devam ediyor. Sezona teknik direktör Kemal Kılıç ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor hoca ve futbolcuların transferin ardından birliktelik ve uyum içerisinde iyi bir takım oluşturuldu. Bu oluşan takım İnşallah şehrin tamamına nüfuz eder ve şehir ile birlikte kilitlenerek şampiyonluğa doğru ilerleriz. Şampiyonluk yolunda taraftarın ve halkın desteği çok önemli durumda. Tabii bunun yanında siyasilerin de vereceği desteği eklenirse Şanlıurfaspor bu yıl rahatlıkla şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı garantiler. Şimdiye kadar geçmişimize baktığımız zaman PTT 1. lig'de yaptığımız mücadelenin ardından yine bir lige düşmüş ve bu kadar zamandır hala bu alt ligde mücadelemize devam ediyoruz. Halbuki 2 milyondan fazla nüfusa sahip olan bir ile takımı en azından Süper Lig görmüş olması lazım idi. Ama gelin görün ki biz Süper ligi kurulduğumuz günden bu yana hala görmedik İnşallah ilerleyen süreçte Süper ligi görerek orada bulunan takımlar ve özellikle 4 büyükler ile mücadele etme şansını yakalarız. Tabii süperli gidiyorum bu sadece futbol Spor açısından değil esnaf olarak da Şanlıurfa ekonomisine çok büyük katkısı getirisi olacağı düşüncesindeyim. Düşünün bir hafta burada Şanlıurfaspor'un Fenerbahçe-Galatasaray Beşiktaş ve Trabzon gibi bir takımı konuk ettiğini hatta puansız gönderdiğini sonraki ilerleyen günlerde yaklaşık bir hafta boyunca Türkiye'de spor severlerin günde ve Şanlıurfa olacak. Tabii bunun yanında deplasmandan gelen seyircilerin de Şanlıurfa ekonomisine katkısı büyük olacak. Bu işler zincirleme birbirine bağlantılı işler esnafımız otelimiz taksicimiz lokantamız bakkalımız kuruyemişçimiz bunların hepsi bu gelen taraftarlardan faydalanacak yani Şanlıurfa ekonomisine girdi olacak. İnşallah öncelikle bu yıl şampiyon olarak bir önü silgiye çıkmamız lazım sonrasında ise alacağımız galibiyetler ve şampiyonluk ile Süper Lig yolunu açarız.
Ekleme Tarihi: 10 Aralık 2022 - Cumartesi

SPOR EKONOMİDİR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşille temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligde 17.

 haftayı bulduğumuz şu günlerde iyi gidişine devam ediyor.

Sezona teknik direktör Kemal Kılıç ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor hoca ve futbolcuların transferin ardından birliktelik ve uyum içerisinde iyi bir takım oluşturuldu.

Bu oluşan takım İnşallah şehrin tamamına nüfuz eder ve şehir ile birlikte kilitlenerek şampiyonluğa doğru ilerleriz.

Şampiyonluk yolunda taraftarın ve halkın desteği çok önemli durumda.

Tabii bunun yanında siyasilerin de vereceği desteği eklenirse Şanlıurfaspor bu yıl rahatlıkla şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı garantiler.

Şimdiye kadar geçmişimize baktığımız zaman PTT 1. lig'de yaptığımız mücadelenin ardından yine bir lige düşmüş ve bu kadar zamandır hala bu alt ligde mücadelemize devam ediyoruz.

Halbuki 2 milyondan fazla nüfusa sahip olan bir ile takımı en azından Süper Lig görmüş olması lazım idi.

Ama gelin görün ki biz Süper ligi kurulduğumuz günden bu yana hala görmedik İnşallah ilerleyen süreçte Süper ligi görerek orada bulunan takımlar ve özellikle 4 büyükler ile mücadele etme şansını yakalarız.

Tabii süperli gidiyorum bu sadece futbol Spor açısından değil esnaf olarak da Şanlıurfa ekonomisine çok büyük katkısı getirisi olacağı düşüncesindeyim.

Düşünün bir hafta burada Şanlıurfaspor'un Fenerbahçe-Galatasaray Beşiktaş ve Trabzon gibi bir takımı konuk ettiğini hatta puansız gönderdiğini sonraki ilerleyen günlerde yaklaşık bir hafta boyunca Türkiye'de spor severlerin günde ve Şanlıurfa olacak.

Tabii bunun yanında deplasmandan gelen seyircilerin de Şanlıurfa ekonomisine katkısı büyük olacak.

Bu işler zincirleme birbirine bağlantılı işler esnafımız otelimiz taksicimiz lokantamız bakkalımız kuruyemişçimiz bunların hepsi bu gelen taraftarlardan faydalanacak yani Şanlıurfa ekonomisine girdi olacak.

İnşallah öncelikle bu yıl şampiyon olarak bir önü silgiye çıkmamız lazım sonrasında ise alacağımız galibiyetler ve şampiyonluk ile Süper Lig yolunu açarız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.