HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

SICAKLAR BUNALTTI

Türkiye'de sıcaklıkların en yüksek ölçüldüğü kentlerin başında gelen Şanlıurfa'da vatandaşlar, başta Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki yeşil alanlar olmak üzere park ve bahçelerde ve akan derelerde vakit geçiriyor. Vatandaşlar, Balıklıgöl'de hem dini mekanları ziyaret etti hem de ağaçların gölgesinde serinledi. Vatandaşlardan Celal Sönmez yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da havanın çok sıcak olduğunu sıcak olması nedeniyle dışarda agaç gölgeleri aradıklarını bu sıçakların Allahın işi olduğunu söyledi. Ağaçların gölgesinde dinlenerek serinlemeye çalıştığını belirten Sönmez, "Balıklıgöl yeşil alan olduğu için birçok yere göre daha serin, bu nedenle burada vakit geçiriyorum." dedi. Kentin en işlek caddelerinden bir olan Atatürk Caddesi’nde vatandaş yoğunluğunun azaldığı görülürken Osman Gül isimli vatandaş ve yegeni ise güneşten korunmak için kafasına koyduğu gazeteden şapka ile caddede yürümesi ilginç görüntüler oluşturdu.
Ekleme Tarihi: 23 Temmuz 2022 - Cumartesi

SICAKLAR BUNALTTI

Türkiye'de sıcaklıkların en yüksek ölçüldüğü kentlerin başında gelen Şanlıurfa'da vatandaşlar, başta Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki yeşil alanlar olmak üzere park ve bahçelerde ve akan derelerde vakit geçiriyor.

Vatandaşlar, Balıklıgöl'de hem dini mekanları ziyaret etti hem de ağaçların gölgesinde serinledi.

Vatandaşlardan Celal Sönmez yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da havanın çok sıcak olduğunu sıcak olması nedeniyle dışarda agaç gölgeleri aradıklarını bu sıçakların Allahın işi olduğunu söyledi.

Ağaçların gölgesinde dinlenerek serinlemeye çalıştığını belirten Sönmez, "Balıklıgöl yeşil alan olduğu için birçok yere göre daha serin, bu nedenle burada vakit geçiriyorum." dedi.

Kentin en işlek caddelerinden bir olan Atatürk Caddesi’nde vatandaş yoğunluğunun azaldığı görülürken Osman Gül isimli vatandaş ve yegeni ise güneşten korunmak için kafasına koyduğu gazeteden şapka ile caddede yürümesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.