HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

SEZON BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor, Bolu'da yapılan hazırlık kampının ardından bu hafta start alacak olan lige hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmayı beklemeye başladı. Transfer sezonu başlamasından itibaren teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşmaya varıldıktan sonra birçok futbolcu ile yollarını ayıran ve yerlerine yeni futbolcular ile takıma takviyeler yapan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta başlayacak olan ligde 11 Nisan stadyumunda Çorum sporu konuk edecek. Sezona genç bir kadro kurarak start verecek olan teknik direktör Kemal Kılıç ve bu futbolcular İnşallah olacakları sonuçlar ile Şanlıurfa halkının yüzünü güldürürler. Şanlıurfaspor şimdiye kadar en büyük başarılarından bir tanesi o zamanki adıyla PTT 1. ligde mücadele etmek idi. Küme düştükten sonra ekonomik kriz ile uğraşan sarı yeşil de temsilcimiz Şanlıurfa Spor İnşallah bu sene alacağı sonuçlar ile yine 1 lige çıkar. Mücadele edeceğimiz ligde birçok iddialı takım şampiyonluk mücadelesi verecek takımların başında, Şanlıurfaspor gelecek bu pazar günü 11 Nisan stadyumunda saat 20.00'de Çorumspor'u konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spora bu karşılaşmada ve sezonun tamamında üstün başarılar diliyorum. İnşallah atacağın goller ve alacağın puanlar ile Şanlıurfa spor taraftarının ve kamuoyunun yüzünü güldürsün.      
Ekleme Tarihi: 27 Ağustos 2022 - Cumartesi

SEZON BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor, Bolu'da yapılan hazırlık kampının ardından bu hafta start alacak olan lige hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmayı beklemeye başladı.

Transfer sezonu başlamasından itibaren teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşmaya varıldıktan sonra birçok futbolcu ile yollarını ayıran ve yerlerine yeni futbolcular ile takıma takviyeler yapan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta başlayacak olan ligde 11 Nisan stadyumunda Çorum sporu konuk edecek.

Sezona genç bir kadro kurarak start verecek olan teknik direktör Kemal Kılıç ve bu futbolcular İnşallah olacakları sonuçlar ile Şanlıurfa halkının yüzünü güldürürler.

Şanlıurfaspor şimdiye kadar en büyük başarılarından bir tanesi o zamanki adıyla PTT 1. ligde mücadele etmek idi.

Küme düştükten sonra ekonomik kriz ile uğraşan sarı yeşil de temsilcimiz Şanlıurfa Spor İnşallah bu sene alacağı sonuçlar ile yine 1 lige çıkar.

Mücadele edeceğimiz ligde birçok iddialı takım şampiyonluk mücadelesi verecek takımların başında, Şanlıurfaspor gelecek bu pazar günü 11 Nisan stadyumunda saat 20.00'de Çorumspor'u konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spora bu karşılaşmada ve sezonun tamamında üstün başarılar diliyorum. İnşallah atacağın goller ve alacağın puanlar ile Şanlıurfa spor taraftarının ve kamuoyunun yüzünü güldürsün.

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.