HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

SEZON BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor sezonun başlamasının ardından ligde çıktığı ilk karşılaşmada 11 Nisan stadyumunda geçtiğimiz gün Çorumspor'u konuk etti. Pazar günü oynanan karşılaşmada ligin ilk haftası olmasına rağmen taraftarların desteğini alarak sezona başlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmada 3 puan almasa da oynadığı oyun ile en azından gelecek için umut vaat eden görüntüler oluşturdu. Sezona teknik direktör Kemal Kılıç ile başlayan sonrasında kadrosuna kattığı birçok futbolcu ile sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürdükten sonra geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa'ya gelerek tesislerinde çalışmalara devam eden Şanlıurfaspor yeni futbolcular'dan kurulu bir takım olması münasebeti ile ilerleyen haftalarda oyuncular arasındaki uyum ve teknik heyetinde desteği ile bu takımın ligde başarılı olacağı kanısındayım. Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz gruba baktığımız zaman oynanan karşılaşmaların genelde büyük bir çoğunluğu beraberlik ile sonuçlanmıştır bu da doğal bir şeydir sezonun ilk karşılaşması olması nedeniyle takımlar henüz lig'e yeni başladılar ve rakiplerini tanıma aşamasındalar. Yapılan çalışmalardan ve ilerleyen haftalardan sonra ligde tüm takımlar birbirini tanıdıktan sonra bu ligde her şey çok farklı olacak kanısındayım. Ligde yer alan takımların birçoğu bir üst lige çıkma mücadelesi veren takımlar bunlardan biri de sarı yeşilli takımımız Şanlıurfaspor İnşallah sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Sivas Belediyespor karşılaşmasında alacağı 3 puan ile ligde daha iyi bir konuma gelecektir. Rakibi Sivas Belediyespor geçtiğimiz hafta Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne 2-1 yenildi. Bu hafta kendi sahasında oynayacak olan Sivas Belediyespor bu karşılaşmaya her ne kadar 3 puan parolası ile çıkacak olsa da Şanlıurfaspor'umuz da kurduğu kadro ve oynadığı oyunla deplasmandan 3 puan ile ayrılacağı kanısındayım. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah Sivas belediyespor karşısında atacağın goller ve alacağın puanlar ile taraflarını ve spor kamuoyunu mutlu edersin.
Ekleme Tarihi: 03 Eylül 2022 - Cumartesi

SEZON BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor sezonun başlamasının ardından ligde çıktığı ilk karşılaşmada 11 Nisan stadyumunda geçtiğimiz gün Çorumspor'u konuk etti.

Pazar günü oynanan karşılaşmada ligin ilk haftası olmasına rağmen taraftarların desteğini alarak sezona başlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmada 3 puan almasa da oynadığı oyun ile en azından gelecek için umut vaat eden görüntüler oluşturdu.

Sezona teknik direktör Kemal Kılıç ile başlayan sonrasında kadrosuna kattığı birçok futbolcu ile sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürdükten sonra geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa'ya gelerek tesislerinde çalışmalara devam eden Şanlıurfaspor yeni futbolcular'dan kurulu bir takım olması münasebeti ile ilerleyen haftalarda oyuncular arasındaki uyum ve teknik heyetinde desteği ile bu takımın ligde başarılı olacağı kanısındayım.

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz gruba baktığımız zaman oynanan karşılaşmaların genelde büyük bir çoğunluğu beraberlik ile sonuçlanmıştır bu da doğal bir şeydir sezonun ilk karşılaşması olması nedeniyle takımlar henüz lig'e yeni başladılar ve rakiplerini tanıma aşamasındalar.

Yapılan çalışmalardan ve ilerleyen haftalardan sonra ligde tüm takımlar birbirini tanıdıktan sonra bu ligde her şey çok farklı olacak kanısındayım.

Ligde yer alan takımların birçoğu bir üst lige çıkma mücadelesi veren takımlar bunlardan biri de sarı yeşilli takımımız Şanlıurfaspor İnşallah sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Sivas Belediyespor karşılaşmasında alacağı 3 puan ile ligde daha iyi bir konuma gelecektir.

Rakibi Sivas Belediyespor geçtiğimiz hafta Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne 2-1 yenildi.

Bu hafta kendi sahasında oynayacak olan Sivas Belediyespor bu karşılaşmaya her ne kadar 3 puan parolası ile çıkacak olsa da Şanlıurfaspor'umuz da kurduğu kadro ve oynadığı oyunla deplasmandan 3 puan ile ayrılacağı kanısındayım.

Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah Sivas belediyespor karşısında atacağın goller ve alacağın puanlar ile taraflarını ve spor kamuoyunu mutlu edersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.