HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır üst üste aldığı sonuçlara bu hafta aldığı galibiyet ile son vermiş oldu. Ligin 28. haftasında kendi sahasında Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan stadı'nda aldığı bu beraberlik ile üst sıralardan uzaklaşmıştı. Cumartesi günü deplasmanda İzmir'de oynanan Bucaspor karşılaşmasında ise sarı yeşilli temsilcimiz bambaşka bir kurgu ile sahaya çıkarak 2-1 Galip ayrıldı. Alınan galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutlamak istiyorum zira Bucaspor lig'in güçlü ekiplerinden biri konumunda ligde 4. sırada bulunan Bucaspor play-off oynamak yolunda önemli adımlar atmıştı. Alınan bu galibiyetten sonra sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor play off'a gitme yolunda şansını devam ettirmiş oldu. 11. sırada bulunan Şanlıurfa spor önümüzdeki hafta 11 Nisan stadyumunda Karatay Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 30. haftasında oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor alacağı galibiyet ile play off'a katılma şansını biraz daha arttırmış olacak. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah alacağın galibiyet ile ligde üst sıralara tırmanma şansına devam ettirsin.
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2022 - Pazartesi

ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır üst üste aldığı sonuçlara bu hafta aldığı galibiyet ile son vermiş oldu.

Ligin 28. haftasında kendi sahasında Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan stadı'nda aldığı bu beraberlik ile üst sıralardan uzaklaşmıştı.

Cumartesi günü deplasmanda İzmir'de oynanan Bucaspor karşılaşmasında ise sarı yeşilli temsilcimiz bambaşka bir kurgu ile sahaya çıkarak 2-1 Galip ayrıldı.

Alınan galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutlamak istiyorum zira Bucaspor lig'in güçlü ekiplerinden biri konumunda ligde 4. sırada bulunan Bucaspor play-off oynamak yolunda önemli adımlar atmıştı.

Alınan bu galibiyetten sonra sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor play off'a gitme yolunda şansını devam ettirmiş oldu.

11. sırada bulunan Şanlıurfa spor önümüzdeki hafta 11 Nisan stadyumunda Karatay Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 30. haftasında oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor alacağı galibiyet ile play off'a katılma şansını biraz daha arttırmış olacak.

Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah alacağın galibiyet ile ligde üst sıralara tırmanma şansına devam ettirsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.