HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

RAKİP BURSASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligin 15. haftasında deplasmanda Somaspor karşısında aldığı 1-0 galibiyetin ardından ligin 16. haftasında ise kendi saha ve seyircisi önünde Nazilli belediye Spor karşısında yine 1-0'lık galibiyet ile 3 puan ile kapatmıştı. Ligin 17. haftasında ise sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor yıllarca Süper lig'de başarıdan başarıya koşarak adından söz ettiren Bursaspor'a konuk olacak. Şimdiye kadar aldığı sonuçlar ile ligde 2. sırada Amed sportif faaliyetlerin hemen ardından averaj ile yer alan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor bu hafta yine kendisini zorlu bir karşılaşma bekliyor. Bursaspor ligde 16 sırada ve 15 puanı bulunuyor. Şampiyonluğa giden yolda özellikle böyle alt sıralarda bulunan takımlara daha fazla bir dikkat etmek lazım. Zira bu takımlar da oynayan futbolcular kendilerini göstermek için ligde üst sıralarda bulunan takımlara karşı daha sahada can ve baş ile mücadele ediyorlar. İnşallah Şanlıurfa sporumuz bu hafta da Bursaspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak ligde yoluna Emin adımlar ile devam eder. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta inanacak olan karşılaşmadan da 3 puan ile sahadan ayrılarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edersin.
Ekleme Tarihi: 05 Aralık 2022 - Pazartesi

RAKİP BURSASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligin 15. haftasında deplasmanda Somaspor karşısında aldığı 1-0 galibiyetin ardından ligin 16. haftasında ise kendi saha ve seyircisi önünde Nazilli belediye Spor karşısında yine 1-0'lık galibiyet ile 3 puan ile kapatmıştı.

Ligin 17. haftasında ise sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor yıllarca Süper lig'de başarıdan başarıya koşarak adından söz ettiren Bursaspor'a konuk olacak.

Şimdiye kadar aldığı sonuçlar ile ligde 2. sırada Amed sportif faaliyetlerin hemen ardından averaj ile yer alan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor bu hafta yine kendisini zorlu bir karşılaşma bekliyor.

Bursaspor ligde 16 sırada ve 15 puanı bulunuyor.

Şampiyonluğa giden yolda özellikle böyle alt sıralarda bulunan takımlara daha fazla bir dikkat etmek lazım.

Zira bu takımlar da oynayan futbolcular kendilerini göstermek için ligde üst sıralarda bulunan takımlara karşı daha sahada can ve baş ile mücadele ediyorlar.

İnşallah Şanlıurfa sporumuz bu hafta da Bursaspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak ligde yoluna Emin adımlar ile devam eder.

Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta inanacak olan karşılaşmadan da 3 puan ile sahadan ayrılarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.