HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

PUAN FARKINI AÇMAK LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalardır aldığı üst üste galibiyet ve puanların ardından geçen hafta Soma Spor karşısında alınan 3 puan taraftarlarını sevindirdi. Ligin 14. haftasını bay olarak geçiren Şanlıurfaspor ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Soma Spor karşısında olduğu bir sıfırlık galibiyet ile yoluna Emin adımlar ile devam ediyor. Ligin başlamasının ardından teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde üst üste başarılı sonuçlara imza atan sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor emin adımlar ile şampiyonluğa ilerliyor. Bu kapsamda her hafta üstüne hem oyun olarak hem de skor olarak artı puan ile devam eden Şanlıurfaspor'umuzda geçen haftaki galibiyetin ardından bu hafta lig'in 16. haftasında 11 Nisan stadyumunda Nazilli belediye sporu konuk edecek. Ligde şu anda 2. sırada bulunan sarı yeşilli temsilcimiz Amed sportif faaliyetler ile 27 puan ını paylaşıyorlar. Tabii grubumuz zor bir grup bu gruptan çıkmak öyle kolay değil hepsi birbirinden iddialı takımlardan oluşuyor bu gruptan çıkmak için puan farkını açarak yoluna emin adımlar ile devam edilmesi lazım. Bu kapsamda da Şanlıurfaspor'umuz her hafta oyun olarak üstüne artı puan yazdırmaya devam ediyor. Şimdiye kadar aldığı sonuçlarla taraflarını mutlu eden Şanlıurfaspor'umuz İnşallah bu hafta Nazilli belediyespor karşısında da olacağı 3 puan ile taraflarını sevindirmeye devam eder. Zira özellikle 11 Nisan stadyumunda yani kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmalarda galibiyet ile sahadan ayrılmamız lazım. Eğer şampiyonluk yolunda puan farkı açmak için bunu yapmamız gerekiyor. Haydi Şanlıurfa sporun Nazilli belediyespor karşısında sana başarılar diliyorum İnşallah sahadan 3 puan ile ayrılarak taraftarını mutlu edersin.    
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2022 - Cumartesi

PUAN FARKINI AÇMAK LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalardır aldığı üst üste galibiyet ve puanların ardından geçen hafta Soma Spor karşısında alınan 3 puan taraftarlarını sevindirdi.

Ligin 14. haftasını bay olarak geçiren Şanlıurfaspor ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Soma Spor karşısında olduğu bir sıfırlık galibiyet ile yoluna Emin adımlar ile devam ediyor.

Ligin başlamasının ardından teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde üst üste başarılı sonuçlara imza atan sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor emin adımlar ile şampiyonluğa ilerliyor.

Bu kapsamda her hafta üstüne hem oyun olarak hem de skor olarak artı puan ile devam eden Şanlıurfaspor'umuzda geçen haftaki galibiyetin ardından bu hafta lig'in 16. haftasında 11 Nisan stadyumunda Nazilli belediye sporu konuk edecek.

Ligde şu anda 2. sırada bulunan sarı yeşilli temsilcimiz Amed sportif faaliyetler ile 27 puan ını paylaşıyorlar.

Tabii grubumuz zor bir grup bu gruptan çıkmak öyle kolay değil hepsi birbirinden iddialı takımlardan oluşuyor bu gruptan çıkmak için puan farkını açarak yoluna emin adımlar ile devam edilmesi lazım.

Bu kapsamda da Şanlıurfaspor'umuz her hafta oyun olarak üstüne artı puan yazdırmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar aldığı sonuçlarla taraflarını mutlu eden Şanlıurfaspor'umuz İnşallah bu hafta Nazilli belediyespor karşısında da olacağı 3 puan ile taraflarını sevindirmeye devam eder.

Zira özellikle 11 Nisan stadyumunda yani kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmalarda galibiyet ile sahadan ayrılmamız lazım.

Eğer şampiyonluk yolunda puan farkı açmak için bunu yapmamız gerekiyor.

Haydi Şanlıurfa sporun Nazilli belediyespor karşısında sana başarılar diliyorum İnşallah sahadan 3 puan ile ayrılarak taraftarını mutlu edersin.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.