HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

PAZAR OLA HAYROLA

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşil de temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligin 5. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalarak taraftarını üzdü. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve geçtiğimiz haftalarda aldığı üste sonuçlar ile lig'de liderlik konumuna gelen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta olduğu beraberlik ile ve geçen haftayı bay geçirmesi nedeni ile ligde 6. sıraya kadar geriledi. Deplasmanda oynanan Kırklarelispor karşılaşmasında ilk yarı oynadığı futbolla taraftarın gönlünü fetheden bunun yanında tam aksine ikinci yarıda oynadığı futbolla taraftarını kahreden sarı-yeşil de temsilcimiz inşallah bu kötü futbolu ilerleyen haftalarda da sürmez. Önümüzdeki hafta lig'in 6. Hafta karşılaşmasında 11 Nisan Stadyumu'nda rakip pazar sporu konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor bugün oynanacak olan karşılaşmada mutlak 3 puan hedefliyor. Geçen hafta alınan beraberliğin ardından bu hafta alınacak olan bir galibiyet Şanlıurfaspor'a ilaç gibi gelecek. 11 Nisan Stadyumu'nda saat 19 da başlayacak olan pazar Spor karşılaşmasında en önemli faktörlerden bir tanesi de sarı Yeşilli temsilci taraftarı olacaktır. Oynanacak olan karşılaşmada sarı-yeşil de taraftarlar Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmazlar ise ve Şanlıurfaspor Kırklarelispor karşısında ilk yarıda oynadığı futbolu sahaya yansıtır 90 dakikaya yayar ise bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmamız işten bile değil. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbiniz ve yüreğimiz seninle bu hafta oynanacak olan Pazar Spor karşılaşmasında bol gollü bir 3 puan bekliyoruz senden.
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2021 - Çarşamba

PAZAR OLA HAYROLA

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşil de temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligin 5. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalarak taraftarını üzdü.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve geçtiğimiz haftalarda aldığı üste sonuçlar ile lig'de liderlik konumuna gelen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta olduğu beraberlik ile ve geçen haftayı bay geçirmesi nedeni ile ligde 6. sıraya kadar geriledi.

Deplasmanda oynanan Kırklarelispor karşılaşmasında ilk yarı oynadığı futbolla taraftarın gönlünü fetheden bunun yanında tam aksine ikinci yarıda oynadığı futbolla taraftarını kahreden sarı-yeşil de temsilcimiz inşallah bu kötü futbolu ilerleyen haftalarda da sürmez.

Önümüzdeki hafta lig'in 6. Hafta karşılaşmasında 11 Nisan Stadyumu'nda rakip pazar sporu konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor bugün oynanacak olan karşılaşmada mutlak 3 puan hedefliyor.

Geçen hafta alınan beraberliğin ardından bu hafta alınacak olan bir galibiyet Şanlıurfaspor'a ilaç gibi gelecek.

11 Nisan Stadyumu'nda saat 19 da başlayacak olan pazar Spor karşılaşmasında en önemli faktörlerden bir tanesi de sarı Yeşilli temsilci taraftarı olacaktır.

Oynanacak olan karşılaşmada sarı-yeşil de taraftarlar Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmazlar ise ve Şanlıurfaspor Kırklarelispor karşısında ilk yarıda oynadığı futbolu sahaya yansıtır 90 dakikaya yayar ise bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmamız işten bile değil.

Haydi Şanlıurfaspor'un kalbiniz ve yüreğimiz seninle bu hafta oynanacak olan Pazar Spor karşılaşmasında bol gollü bir 3 puan bekliyoruz senden.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.