HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA BAKALIM

 TFF birinci lig de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Şanlıurfaspor ligde bu hafta karşılaşmasında deplasmanda deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.  Teknik direktör Serdar Bozkurt’un istifasından sonra göreve gelen alt yapı hocası ile önemli galibiyetlere imza atan sarı yeşilli temsilcimiz inşallah bu gidişine devam eder. Son 2 haftada aldığı galibiyet ile taraftarla mutlu eden sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfa spor önümüzdeki hafta oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının çok zor geçeceği kesin görünüyor zira Pendikspor Türkiye futbol federasyonu bir lige çıkmayı garantilemiş durumda böyle bir avantajlı takım karşısında alınacak olan puan veya puanlar çok önemli bir motivasyon kaynağı olacak düşüncesindeyim. Son 2 haftada alınan galibiyet ile üst sıralara az da olsa tırmanan sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin bitimine 5 hafta kala sezonu iyi bir yerde tamamlamak istiyor. Bu kapsamda sezon sonu itibarıyla yeni bir hoca ve yeni futbolcular ile önümüzdeki seneye yine aynı lig'de devam edecek olan sarı yeşilli temsilcimize artık ligde oynayacağı karşılaşmalarda da başarılar diliyoruz.
Ekleme Tarihi: 15 Nisan 2022 - Cuma

ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA BAKALIM

 TFF birinci lig de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Şanlıurfaspor ligde bu hafta karşılaşmasında deplasmanda deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.

 Teknik direktör Serdar Bozkurt’un istifasından sonra göreve gelen alt yapı hocası ile önemli galibiyetlere imza atan sarı yeşilli temsilcimiz inşallah bu gidişine devam eder.

Son 2 haftada aldığı galibiyet ile taraftarla mutlu eden sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfa spor önümüzdeki hafta oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının çok zor geçeceği kesin görünüyor zira Pendikspor Türkiye futbol federasyonu bir lige çıkmayı garantilemiş durumda böyle bir avantajlı takım karşısında alınacak olan puan veya puanlar çok önemli bir motivasyon kaynağı olacak düşüncesindeyim.

Son 2 haftada alınan galibiyet ile üst sıralara az da olsa tırmanan sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin bitimine 5 hafta kala sezonu iyi bir yerde tamamlamak istiyor.

Bu kapsamda sezon sonu itibarıyla yeni bir hoca ve yeni futbolcular ile önümüzdeki seneye yine aynı lig'de devam edecek olan sarı yeşilli temsilcimize artık ligde oynayacağı karşılaşmalarda da başarılar diliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.