HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

O YIL BU YIL OLSUN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ligi 11 sırada bitiren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor önümüzdeki yıl hazırlıklarına şimdiden başladı. Lige birçok teknik direktör değiştirerek devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra ligi 46 puanla bitirmeyi başardı. Önümüzdeki yılın kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başlayan sarı yeşilli ekibin yönetim kurulu ve başkanı bu etapta geçtiğimiz günlerde yeni görev dağılımını açıkladı. Yapılan görev dağılımından sonra sarı yeşilli temsilcimizde önümüzdeki yıl oluşacak olan kadronun çalışmaları da başlamış oldu. Yıllarca bir üst lige çıkmak için her sezona şampiyonluk parolası ile başlamak önemli değil önemli olan o sezonu şampiyon olarak bitirip bir üst lige çıkmayı gaarantilemiş olmak. Şanlıurfaspor nedense bu hatayı her yıl yapıyor her sezon başında iddialı bir kadro kurduk önümüzdeki sezonu şampiyonluk parolası ile başlıyoruz söylemlerinden sonra ilgi orta sıralarda ya da şampiyonluktan uzak sıralarda bitiriyorlar. Halbuki bu böyle olmamalı takımı aldığınız futbolcular teknik heyet yönetim kurulu taraftarlar ve o şehirde yaşayan insanlar bir bütün halinde şampiyonluğa kilitlenmenler. Zaten başarı dediğiniz şey de bu şekilde geliyor birlikte kilitlenme olmazsa bir şeye inanma olmasa o kolay kolay başarılmaz. İnşallah bu yıl bu ülkeden dönmeyi hep birlikte tüm şehir olarak yaparız. Zira Türkiye'nin 7 büyük şehirlerinden biri olan ve bunun yanında da Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa bunu fazlası ile hak ediyor. Bu kadar futbolu ve sporu seven bir şehirde şimdiye kadar Süper lig'de bir temsilcimizin de olmaması çok kötü bir durum. Hadi Süper ligi geçtim diyelim en azından birinci ligde bir takımımızın olması bizim için kayda değer bir şey olurdu. Ama gelin görün ki bu hayali her yıl görüyoruz. İnşallah bu hayalimiz bu yıl gerçekleşir ve sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor hak ettiği yer olan Süper lig'e tabii öncelikle 1 lige çıkar. Şanlıurfa'nın bunu başarabilecek potansiyeli ve gücü var. Biz basın mensupları olarak daima Şanlıurfa sporun yanındayız her zaman sarı yeşilli takımımıza destek vermek için elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı sarf etmeye hazırız bunun sözünü tüm arkadaşların ve camiye adına veriyorum.
Ekleme Tarihi: 30 Mayıs 2022 - Pazartesi

O YIL BU YIL OLSUN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ligi 11 sırada bitiren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor önümüzdeki yıl hazırlıklarına şimdiden başladı.

Lige birçok teknik direktör değiştirerek devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra ligi 46 puanla bitirmeyi başardı.

Önümüzdeki yılın kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başlayan sarı yeşilli ekibin yönetim kurulu ve başkanı bu etapta geçtiğimiz günlerde yeni görev dağılımını açıkladı.

Yapılan görev dağılımından sonra sarı yeşilli temsilcimizde önümüzdeki yıl oluşacak olan kadronun çalışmaları da başlamış oldu.

Yıllarca bir üst lige çıkmak için her sezona şampiyonluk parolası ile başlamak önemli değil önemli olan o sezonu şampiyon olarak bitirip bir üst lige çıkmayı gaarantilemiş olmak.

Şanlıurfaspor nedense bu hatayı her yıl yapıyor her sezon başında iddialı bir kadro kurduk önümüzdeki sezonu şampiyonluk parolası ile başlıyoruz söylemlerinden sonra ilgi orta sıralarda ya da şampiyonluktan uzak sıralarda bitiriyorlar.

Halbuki bu böyle olmamalı takımı aldığınız futbolcular teknik heyet yönetim kurulu taraftarlar ve o şehirde yaşayan insanlar bir bütün halinde şampiyonluğa kilitlenmenler.

Zaten başarı dediğiniz şey de bu şekilde geliyor birlikte kilitlenme olmazsa bir şeye inanma olmasa o kolay kolay başarılmaz.

İnşallah bu yıl bu ülkeden dönmeyi hep birlikte tüm şehir olarak yaparız.

Zira Türkiye'nin 7 büyük şehirlerinden biri olan ve bunun yanında da Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa bunu fazlası ile hak ediyor.

Bu kadar futbolu ve sporu seven bir şehirde şimdiye kadar Süper lig'de bir temsilcimizin de olmaması çok kötü bir durum.

Hadi Süper ligi geçtim diyelim en azından birinci ligde bir takımımızın olması bizim için kayda değer bir şey olurdu.

Ama gelin görün ki bu hayali her yıl görüyoruz. İnşallah bu hayalimiz bu yıl gerçekleşir ve sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor hak ettiği yer olan Süper lig'e tabii öncelikle 1 lige çıkar.

Şanlıurfa'nın bunu başarabilecek potansiyeli ve gücü var.

Biz basın mensupları olarak daima Şanlıurfa sporun yanındayız her zaman sarı yeşilli takımımıza destek vermek için elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı sarf etmeye hazırız bunun sözünü tüm arkadaşların ve camiye adına veriyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.