HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

MORAL LAZIM!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır üstte olduğu kötü sonuçlara bu hafta da devam etti. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında ve seyircisi önünde komşu ilin temsilcisi Amed sportif faaliyetler karşısında 2-1 yenik olarak sahadan ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta da yine kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalarak taraflarını üzmeye devam etti. Bu hafta oynanan karşılaşmada sarı yeşilli taraftarlar ve spor kamuoyu Şanlıurfaspor'un 3 puanla ayrılacağım dan emin gibi bir görüntü veriyor idi. Ama gelin görün ki futbol bu sahaya yansımadı sarı yeşilli temsilcimiz Zonguldak kömürspor karşısında sahada varlık gösteremeyince karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Grupta play-off mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor alınan bu sonuçlar ile 10. sıraya kadar gerilemiş oldu. Play-off'a kalma şansı hala devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor önümüzdeki hafta oynayacağı Bucaspor karşılaşmasında olacağı bir galibiyet ile üst sıralara tırmanma şansını devam ettirir. Bucaspor'da lig'in güçlü ve iddialı takımları arasında yer almakta şu anda ligde 4. sırada bulunan Bucaspor'un 39 puanı var. Şanlıurfaspor'un deplasmanda olacağı bir galibiyet moral ve motivasyon açısından futbolculara ve teknik direktörümüze iyi geleceği kanaatindeyim.
Ekleme Tarihi: 01 Mart 2022 - Salı

MORAL LAZIM!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır üstte olduğu kötü sonuçlara bu hafta da devam etti.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında ve seyircisi önünde komşu ilin temsilcisi Amed sportif faaliyetler karşısında 2-1 yenik olarak sahadan ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta da yine kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalarak taraflarını üzmeye devam etti.

Bu hafta oynanan karşılaşmada sarı yeşilli taraftarlar ve spor kamuoyu Şanlıurfaspor'un 3 puanla ayrılacağım dan emin gibi bir görüntü veriyor idi.

Ama gelin görün ki futbol bu sahaya yansımadı sarı yeşilli temsilcimiz Zonguldak kömürspor karşısında sahada varlık gösteremeyince karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Grupta play-off mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor alınan bu sonuçlar ile 10. sıraya kadar gerilemiş oldu.

Play-off'a kalma şansı hala devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor önümüzdeki hafta oynayacağı Bucaspor karşılaşmasında olacağı bir galibiyet ile üst sıralara tırmanma şansını devam ettirir.

Bucaspor'da lig'in güçlü ve iddialı takımları arasında yer almakta şu anda ligde 4. sırada bulunan Bucaspor'un 39 puanı var.

Şanlıurfaspor'un deplasmanda olacağı bir galibiyet moral ve motivasyon açısından futbolculara ve teknik direktörümüze iyi geleceği kanaatindeyim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.