HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

LİDERLİK GİTTİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalardır aldığı galibiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Menemen futbol kulübü karşısında aldığı 4 -3 mağlubiyetin ardından bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların hazırlığını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Ligde geçen haftaya kadar namaglup olup lider konumda olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde şok bir mağlubiyet yaşadı. Alınan bu mağlubiyetin ardından bu hafta oynanacak olan karşılaşma çok daha önem arz eder oldu. Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilde temsilcimiz Şanlıurfa spor galibiyet ile yine üst sıralarda liderlik konumunu yükselme şansını devam ettirebilir. Ligde şu anda lider olan Esenler Erokspor averaj ile liderliğini sürdürüyor. Şanlıurfaspor hemen arkasında 2. sırada yer alıyor aramızda artı 2 averaj olan Esenler Erokspor ile bu hafta alacağımız gollü bir galibiyetin ardından averajla da olsa liderliği de ara devir alabiliriz. Sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta deplasmanda Isparta 32 spor ile karşı karşıya gelecek pazar günü Isparta'da oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Isparta 32 Spor Türkiye futbol federasyonu 2 lig'de şu anda 17 sırada yer alıyor. Gerçeklikte tüm takımlar birbirine eşit konumda 17. sırada olduğuna bakmayın en üst sıradaki lider durumdaki takımı yenebilecek takımlar ile dolu ligimiz. İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada deplasmanda Isparta 32 spor karşısında sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor alacağı bol gollü galibiyet ile ligde tekrar liderlik koltuğunu ele alır. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan Isparta 32 Spor karşılaşmasında galibiyet ile sahadan ayrılır ve taraflarını mutlu edersin.  
Ekleme Tarihi: 31 Ekim 2022 - Pazartesi

LİDERLİK GİTTİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalardır aldığı galibiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Menemen futbol kulübü karşısında aldığı 4 -3 mağlubiyetin ardından bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların hazırlığını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ligde geçen haftaya kadar namaglup olup lider konumda olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde şok bir mağlubiyet yaşadı.

Alınan bu mağlubiyetin ardından bu hafta oynanacak olan karşılaşma çok daha önem arz eder oldu.

Bu hafta oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilde temsilcimiz Şanlıurfa spor galibiyet ile yine üst sıralarda liderlik konumunu yükselme şansını devam ettirebilir.

Ligde şu anda lider olan Esenler Erokspor averaj ile liderliğini sürdürüyor.

Şanlıurfaspor hemen arkasında 2. sırada yer alıyor aramızda artı 2 averaj olan Esenler Erokspor ile bu hafta alacağımız gollü bir galibiyetin ardından averajla da olsa liderliği de ara devir alabiliriz.

Sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta deplasmanda Isparta 32 spor ile karşı karşıya gelecek pazar günü Isparta'da oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Isparta 32 Spor Türkiye futbol federasyonu 2 lig'de şu anda 17 sırada yer alıyor.

Gerçeklikte tüm takımlar birbirine eşit konumda 17. sırada olduğuna bakmayın en üst sıradaki lider durumdaki takımı yenebilecek takımlar ile dolu ligimiz.

İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada deplasmanda Isparta 32 spor karşısında sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor alacağı bol gollü galibiyet ile ligde tekrar liderlik koltuğunu ele alır.

Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan Isparta 32 Spor karşılaşmasında galibiyet ile sahadan ayrılır ve taraflarını mutlu edersin.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.