HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

LİDERE SELAM DURUN

Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden üç büyük takımdan sonra 4 büyük takım olarak anılan Trabzonspor adım adım şampiyonluğa koşuyor. Sezon başlamaması itibarı ile aldığı sonuçlar ile rakiplerine büyük fark açan bordo mavili ekip ligin bitmesine 9 hafta kala şampiyonluğu garantilemiş gibi. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sezona çok iyi başlayan Karadeniz temsilcisi İstanbul takımları olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kötü gidişin ardından adeta bu sezona damga vurdu. Yıllar sonra İstanbul takımlarının hegemonyasına son veren Anadolu takımlarından biri olan Trabzonspor'u bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Tam bir spor ve futbol şehri olan Karadeniz'in güzide şehirlerinden biri olan Trabzon'da geçtiğimiz yıl yaklaşık 10-15 gün kalma fırsatım oldu. İlçeleri köyleri birçok yerini gezdim. Ve Trabzon'a neden spor ve futbol şehri dediklerini bir kez daha onayladım. Zira gittiğim en kuytu köyde bile neredeyse bir halı saha veya bir futbol sahası mevcut durumda. Yaşlısı genci çocuğu hepsi bu sahadan kimisi futbol oynuyor kimisi oynayanları seyrediyor kim ise yürüyüş yapıyor kimisi koşuyor kimisi bisiklete biniyor. Yani 7'den 70'e herkes spor ile bir şekilde ilgileniyor uğraşıyor. Zaten canı gönülden Trabzonspor'a Gönül veren bu taraftar ile birlikte Şenol Güneş spor Kompleksi’nde karşılaşma izleme fırsatı da buldum onlardaki heyecanlı coşkuyu ve sevgiyi hiç bir şehirde ve stadyumda ben şimdiye kadar görmedim. Bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak adeta imrenerek izledim onları, neden bizde de bu bilinç ve anlayış yok daha çok düşünme fırsatım oldu. En basit şekilde size anlatayım yediden yetmişe bir spor ve futbol şehri dedim bu anlayış ile doğan ve büyüyen bir kimse ister istemez spora futbola ve çeşitli farklı branşlarda yöneliyorlar. Tabii bu spor branşlarına yönelen gençleri de aileleri canı gönülden destekliyor ve yanlarında duruyorlar. İşte başarı da bununla birlikte gelmeye başlıyor yani çocuğunuzu spora yönlendirin sporu seven spordan zarar gelmez spor sağlıktır spor enerjidir spor mutluluktur.
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2022 - Çarşamba

LİDERE SELAM DURUN

Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden üç büyük takımdan sonra 4 büyük takım olarak anılan Trabzonspor adım adım şampiyonluğa koşuyor.

Sezon başlamaması itibarı ile aldığı sonuçlar ile rakiplerine büyük fark açan bordo mavili ekip ligin bitmesine 9 hafta kala şampiyonluğu garantilemiş gibi.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sezona çok iyi başlayan Karadeniz temsilcisi İstanbul takımları olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kötü gidişin ardından adeta bu sezona damga vurdu.

Yıllar sonra İstanbul takımlarının hegemonyasına son veren Anadolu takımlarından biri olan Trabzonspor'u bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum.

Tam bir spor ve futbol şehri olan Karadeniz'in güzide şehirlerinden biri olan Trabzon'da geçtiğimiz yıl yaklaşık 10-15 gün kalma fırsatım oldu.

İlçeleri köyleri birçok yerini gezdim. Ve Trabzon'a neden spor ve futbol şehri dediklerini bir kez daha onayladım. Zira gittiğim en kuytu köyde bile neredeyse bir halı saha veya bir futbol sahası mevcut durumda.

Yaşlısı genci çocuğu hepsi bu sahadan kimisi futbol oynuyor kimisi oynayanları seyrediyor kim ise yürüyüş yapıyor kimisi koşuyor kimisi bisiklete biniyor.

Yani 7'den 70'e herkes spor ile bir şekilde ilgileniyor uğraşıyor.

Zaten canı gönülden Trabzonspor'a Gönül veren bu taraftar ile birlikte Şenol Güneş spor Kompleksi’nde karşılaşma izleme fırsatı da buldum onlardaki heyecanlı coşkuyu ve sevgiyi hiç bir şehirde ve stadyumda ben şimdiye kadar görmedim.

Bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak adeta imrenerek izledim onları, neden bizde de bu bilinç ve anlayış yok daha çok düşünme fırsatım oldu.

En basit şekilde size anlatayım yediden yetmişe bir spor ve futbol şehri dedim bu anlayış ile doğan ve büyüyen bir kimse ister istemez spora futbola ve çeşitli farklı branşlarda yöneliyorlar.

Tabii bu spor branşlarına yönelen gençleri de aileleri canı gönülden destekliyor ve yanlarında duruyorlar.

İşte başarı da bununla birlikte gelmeye başlıyor yani çocuğunuzu spora yönlendirin sporu seven spordan zarar gelmez spor sağlıktır spor enerjidir spor mutluluktur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.