HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

LİDER MAÇA ÇIKIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta deplasmanında Isparta 32 spor karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından bu hafta oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sarı Yeşilli temsilcimiz lige başlamasının ardından aldığı galibiyetler ile adından söz ettiriyor. Ligde haftalardır üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğuna yerleşen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa sporda yüzler gülüyor. Sezon başlaması ile birlikte teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde aldığı başarılı sonuçlar ile taraflarını mutlu eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta da deplasmanda farklı kazanarak liderlik koltuğunu pekiştirmiş oldu. Her hafta oynadığı futbolun üstüne biraz daha koyarak galibiyetlerine devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta bugün 11 Nisan stadyumunda Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve Spor futbol kulübü ile karşı karşıya gelecek. Bugün saat 14.00'te oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa spor alacağı galibiyet ile liderliğini korumuş olacak. Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve Spor kulübü Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta 6. sırada ve 19 puanla yer alıyor. Şanlıurfaspor alacağı galibiyet ile 2 sırada bulunan Amed sportif faaliyetler ile arasındaki puan farkını da açmış olacak tabii bu hafta oynanacak olan Amed sportif faaliyetler ile Anka Spor karşılaşması da çok önemli bir karşılaşma Şanlıurfaspor'un kazanacağı Amed sportif faaliyetlerin puan kaybedeceği bir haftada Şanlıurfa spor 2. sırada bulunan rakibiyle puan farkını açmış biraz daha rahatlamış olacak. Şanlıurfaspor'a bu hafta oynanacak olan karşılaşmada başarılar dilerken İnşallah kendi saha ve seyircisi önünde yine farklı bir galibiyete imza atarak taraflarını mutlu etmeyi başarır. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve Spor hizmetleri kulübü futbol karşılaşmasında alacağın bol gollu galibiyet ile şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geçmiş olacaksın.      
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2022 - Cumartesi

LİDER MAÇA ÇIKIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta deplasmanında Isparta 32 spor karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından bu hafta oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Sarı Yeşilli temsilcimiz lige başlamasının ardından aldığı galibiyetler ile adından söz ettiriyor.

Ligde haftalardır üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğuna yerleşen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa sporda yüzler gülüyor.

Sezon başlaması ile birlikte teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde aldığı başarılı sonuçlar ile taraflarını mutlu eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta da deplasmanda farklı kazanarak liderlik koltuğunu pekiştirmiş oldu.

Her hafta oynadığı futbolun üstüne biraz daha koyarak galibiyetlerine devam eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta bugün 11 Nisan stadyumunda Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve Spor futbol kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Bugün saat 14.00'te oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa spor alacağı galibiyet ile liderliğini korumuş olacak.

Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve Spor kulübü Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta 6. sırada ve 19 puanla yer alıyor.

Şanlıurfaspor alacağı galibiyet ile 2 sırada bulunan Amed sportif faaliyetler ile arasındaki puan farkını da açmış olacak tabii bu hafta oynanacak olan Amed sportif faaliyetler ile Anka Spor karşılaşması da çok önemli bir karşılaşma Şanlıurfaspor'un kazanacağı Amed sportif faaliyetlerin puan kaybedeceği bir haftada Şanlıurfa spor 2. sırada bulunan rakibiyle puan farkını açmış biraz daha rahatlamış olacak.

Şanlıurfaspor'a bu hafta oynanacak olan karşılaşmada başarılar dilerken İnşallah kendi saha ve seyircisi önünde yine farklı bir galibiyete imza atarak taraflarını mutlu etmeyi başarır.

Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan Kuzey Marmara Arnavutköy belediye gençlik ve Spor hizmetleri kulübü futbol karşılaşmasında alacağın bol gollu galibiyet ile şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geçmiş olacaksın.

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.