HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

KÜME DÜŞMEMEMİZ LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz gün 11 Nisan stadyumunda oynadığı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında aldığı mağlubiyet sonrası Lig’de küme düşme potasına yakın bir yere geldi. Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasının ardından kaybettiği puanların ardından şu anda küme düşme potasına yakın bir yerde olan sarı yeşilli temsilcimiz kalan maçlarda alacağı veya kaybedeceği puanlarla ligdeki hedefini belirlemiş olacak. Geçtiğimiz gün oynanan Tarsus idman yurdu karşılaşmasında sahada son derece ruhsuz bir takım görüntüsü var idi. Şanlıurfasporlu futbolcular o kadar ruhsuz bir futbol sergiledi. Karşılaşma boyunca sahada 2 ile mücadeleyi hep kaybeden taraf sarı yeşilli temsilcimizin futbolcuları oldu. Sade son derece isteksiz Bir performans sergileyen Şanlıurfasporlu futbolcular alınan mağlubiyet sonrası taraftarında tepkisine maruz kaldılar. Özellikle sarı yeşilli temsilcimizin teknik direktörü Serdar Bozkurt taraftarların yoğun tepkisini üstüne aldı. Taraftarın Serdar Bozkurt istifa seslerin ardından ben de bu karşılaşma sonrası Serdar Bozkurt'un istifa sunacağı yönünde fikirlerimi yanımda oturan arkadaşlara iletmiş idim. Aslına bakarsanız Serdar Bozkurt'un ilk dönemde takımdan gönderilmesi büyük bir hataydı o dönem takım iyi gidiyor iken Serdar Bozkurt'un görevden alınıp yerine teknik direktör olarak Ali Tandoğan'ın getirilmesi ve Ali Hoca'dan itibaren alınan kötü sonuçların ardından Şanlıurfaspor bu duruma geldi. Sonrasından belki yanlıştan döneriz diye yapılan Serdar Bozkurt hamlesi ise tutmadı. İnşallah Şanlıurfaspor muz küme düşme potasından bir an önce uzaklaşır en azından ligi orta sıralarda bitirir. H. ÇAVUŞ AKTAŞAN 
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2022 - Pazar

KÜME DÜŞMEMEMİZ LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz gün 11 Nisan stadyumunda oynadığı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında aldığı mağlubiyet sonrası Lig’de küme düşme potasına yakın bir yere geldi.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasının ardından kaybettiği puanların ardından şu anda küme düşme potasına yakın bir yerde olan sarı yeşilli temsilcimiz kalan maçlarda alacağı veya kaybedeceği puanlarla ligdeki hedefini belirlemiş olacak. Geçtiğimiz gün oynanan Tarsus idman yurdu karşılaşmasında sahada son derece ruhsuz bir takım görüntüsü var idi.

Şanlıurfasporlu futbolcular o kadar ruhsuz bir futbol sergiledi. Karşılaşma boyunca sahada 2 ile mücadeleyi hep kaybeden taraf sarı yeşilli temsilcimizin futbolcuları oldu.

Sade son derece isteksiz Bir performans sergileyen Şanlıurfasporlu futbolcular alınan mağlubiyet sonrası taraftarında tepkisine maruz kaldılar.

Özellikle sarı yeşilli temsilcimizin teknik direktörü Serdar Bozkurt taraftarların yoğun tepkisini üstüne aldı. Taraftarın Serdar Bozkurt istifa seslerin ardından ben de bu karşılaşma sonrası Serdar Bozkurt'un istifa sunacağı yönünde fikirlerimi yanımda oturan arkadaşlara iletmiş idim.

Aslına bakarsanız Serdar Bozkurt'un ilk dönemde takımdan gönderilmesi büyük bir hataydı o dönem takım iyi gidiyor iken Serdar Bozkurt'un görevden alınıp yerine teknik direktör olarak Ali Tandoğan'ın getirilmesi ve Ali Hoca'dan itibaren alınan kötü sonuçların ardından Şanlıurfaspor bu duruma geldi.

Sonrasından belki yanlıştan döneriz diye yapılan Serdar Bozkurt hamlesi ise tutmadı.

İnşallah Şanlıurfaspor muz küme düşme potasından bir an önce uzaklaşır en azından ligi orta sıralarda bitirir.

H. ÇAVUŞ AKTAŞAN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.