HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

KENDİ İNSANLARIMIZA GÜVENELİM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı-yeşil temsilcimiz Şanlıurfaspor Lig'in 33 haftasında deplasmanda karşılaştığı Isparta 32 spor karşısında elde ettiği 1-0 luk skor ile ligde tutulmaya devam etti. Ligin 32. Haftasında 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında sahadan mağlup ayrılarak taraftarını üzen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta aldığı galibiyetle az da olsa taraftarın gönlünü almış olduk. Ligde şu anda 13. sırada yer alan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'un 34 puanı bulunuyor. Ligin 34. haftasında 11 Nisan stadyumunda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan alacağı galibiyet ile ligde kalmayı garantilemiş gibi olacak. Teknik direktör Serdar Bozkurt'un istifasından sonra altyapı hocası Kemal Tosun tarafından çalıştırılan Şanlıurfaspor, Akhisar Spor karşılaşmasına ve ilerleyen haftalarda oynanacak olan maçlarda bu teknik heyet ile çıkacak gibi görünüyor. İnşallah Akhisar Spor karşılaşmasında da güzel bir skorla sahadan ayrılır ve taraftarını mutlu edersin. Şanlıurfaspor’um…
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2022 - Pazar

KENDİ İNSANLARIMIZA GÜVENELİM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı-yeşil temsilcimiz Şanlıurfaspor Lig'in 33 haftasında deplasmanda karşılaştığı Isparta 32 spor karşısında elde ettiği 1-0 luk skor ile ligde tutulmaya devam etti.

Ligin 32. Haftasında 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında sahadan mağlup ayrılarak taraftarını üzen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor bu hafta aldığı galibiyetle az da olsa taraftarın gönlünü almış olduk.

Ligde şu anda 13. sırada yer alan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'un 34 puanı bulunuyor.

Ligin 34. haftasında 11 Nisan stadyumunda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan alacağı galibiyet ile ligde kalmayı garantilemiş gibi olacak.

Teknik direktör Serdar Bozkurt'un istifasından sonra altyapı hocası Kemal Tosun tarafından çalıştırılan Şanlıurfaspor, Akhisar Spor karşılaşmasına ve ilerleyen haftalarda oynanacak olan maçlarda bu teknik heyet ile çıkacak gibi görünüyor.

İnşallah Akhisar Spor karşılaşmasında da güzel bir skorla sahadan ayrılır ve taraftarını mutlu edersin. Şanlıurfaspor’um…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.