HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

KAZANMASINI BİLDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren sarı yeşilli ekip temsilcimiz Şanlırfaspor deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında aldığı başarılı sonuçla taraftarını mutlu etti. Şanlıurfaspor ilk otuz dakikada var gücü ile adeta ev sahibi Zonguldak kömür sporu evine hapsetti. Karşılaşmanın golü ise 32. Dakikada Şanlıurfasporlu Behlül’den geldi. Sarı yeşilli ekibimi ilk devre böyle bitecek derken, hayır hayır dakikalar 45. gösterirken sahneye Şanlıurfasporlu Şerif çıktı ve Şanlıurfasporun 2. golünü yazdı ve öyle soyunma odasına gidelim dedi.  Böylece Şanlıurfaspor ilk devreyi 2-0 üstün olarak soyunma odasına gittiler. Tabi ki Şanlıurfa’da da hava o kadar güzel esmeye başladı. Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfaspor karşılaşmasının ikinci devresine sporseverler olarak, Televizyona kilitlendik. Tabi ki karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip hızlı girmek istedi. Şanlıurfaspor da skor üstünlüğünü korumak için temkinli ve akılı bir futbol sergileyecektir. Sarı yeşilli ekip te buna göre hem temkini elden bırakmadan 56. Dakikada Şanlıurfaspor’dan Can Erdem sahne alarak, takımını 3. golüne adını yazdırarak iyice Şanlıurfalı spor severleri ve taraftarına güzel bir nefes aldırdı.  Bu sonuçla Şanlıurfaspor 3-0 lık üstünlük sağladı.         İyice rahatlayan Şanlıurfaspor skorun verdiği etkiyle maçı rölantiye aldı. Zongulak kömürspor 71.dakikada Bülent Vardar ve 86.dakikada Hakan Çevik’le skoru 2-3 getirmesine rağmen oyunu Şanlıurfaspora kabullendiremedi. Şanlıurfaspor karşılaşma böyle bitmez der gibi 90+4’te Çağlar Birinci Şanlıurfasporun 4’ncu golünü kaydederek maçın skorunu tayin etti.   Zonguldak Kömürspor 2 – Şanlıurfaspor  4  Karşılaşma bitti.  Şanlıurfalı taraftarlarda ve spor severlerde büyük bir mutluluk oldu.     
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2021 - Pazartesi

KAZANMASINI BİLDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren sarı yeşilli ekip temsilcimiz Şanlırfaspor deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında aldığı başarılı sonuçla taraftarını mutlu etti.

Şanlıurfaspor ilk otuz dakikada var gücü ile adeta ev sahibi Zonguldak kömür sporu evine hapsetti. Karşılaşmanın golü ise 32. Dakikada Şanlıurfasporlu Behlül’den geldi. Sarı yeşilli ekibimi ilk devre böyle bitecek derken, hayır hayır dakikalar 45. gösterirken sahneye Şanlıurfasporlu Şerif çıktı ve Şanlıurfasporun 2. golünü yazdı ve öyle soyunma odasına gidelim dedi. 

Böylece Şanlıurfaspor ilk devreyi 2-0 üstün olarak soyunma odasına gittiler. Tabi ki Şanlıurfa’da da hava o kadar güzel esmeye başladı.

Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfaspor karşılaşmasının ikinci devresine sporseverler olarak, Televizyona kilitlendik. Tabi ki karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip hızlı girmek istedi. Şanlıurfaspor da skor üstünlüğünü korumak için temkinli ve akılı bir futbol sergileyecektir. Sarı yeşilli ekip te buna göre hem temkini elden bırakmadan 56. Dakikada Şanlıurfaspor’dan Can Erdem sahne alarak, takımını 3. golüne adını yazdırarak iyice Şanlıurfalı spor severleri ve taraftarına güzel bir nefes aldırdı.  Bu sonuçla Şanlıurfaspor 3-0 lık üstünlük sağladı.        

İyice rahatlayan Şanlıurfaspor skorun verdiği etkiyle maçı rölantiye aldı. Zongulak kömürspor 71.dakikada Bülent Vardar ve 86.dakikada Hakan Çevik’le skoru 2-3 getirmesine rağmen oyunu Şanlıurfaspora kabullendiremedi. Şanlıurfaspor karşılaşma böyle bitmez der gibi 90+4’te Çağlar Birinci Şanlıurfasporun 4’ncu golünü kaydederek maçın skorunu tayin etti.  

Zonguldak Kömürspor 2 – Şanlıurfaspor  4  Karşılaşma bitti. 

Şanlıurfalı taraftarlarda ve spor severlerde büyük bir mutluluk oldu.   

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.