HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

KAMPIN SONUNA GELDİK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor Bolu kampının sonuna geldi. Bolu kampı hazırlık kapsamında birçok takımla hazırlık maçına çıkan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa Spor bu karşılaşmalardan yaptığım mücadele ve aldığı skorlarla taraftarlarına Umut vermiş oldu. Kampın verimli geçtiğini belirten teknik direktör Kemal Kılıç inşallah sezon başlangıcından itibaren de bu kampın faydalarını ligde görür. Bunun yanında Şanlıurfaspor son hazırlık karşılaşmasına dün akşam çıktı 5 ve son hazırlık maçında iskenderunspor a.ş ile karşılaştı sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı futbol ile taraftarının umutlandırdı. Bunun yanında sarı yeşilli temsilcimiz transfer çalışmalarına da devam ediyor şimdiye kadar birçok futbolcu ile sözleşme imzalayan sarı yeşille temsilcimiz son olarak Kızılca bölükspor'dan 20 yaşındaki sol kanat futbolcusu Furkan Şamil Çetin ile sözleşme imzaladı. Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri de Bolu kampında Şanlıurfa sporu yalnız bırakmadılar takımın tüm antrenman ve hazırlık maçlarında yerinde izleyen kulüp başkanı Emin Yetin ve yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara da tatlı ikramında bulunarak futbolcuların kalbini kazanmış oldular. İnşallah bu birlik ve beraberlik lige de yansır sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligde olacağı galibiyetler ile bir üst lige çıkmayı garantilemiş olur.
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2022 - Cumartesi

KAMPIN SONUNA GELDİK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor Bolu kampının sonuna geldi.

Bolu kampı hazırlık kapsamında birçok takımla hazırlık maçına çıkan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa Spor bu karşılaşmalardan yaptığım mücadele ve aldığı skorlarla taraftarlarına Umut vermiş oldu.

Kampın verimli geçtiğini belirten teknik direktör Kemal Kılıç inşallah sezon başlangıcından itibaren de bu kampın faydalarını ligde görür.

Bunun yanında Şanlıurfaspor son hazırlık karşılaşmasına dün akşam çıktı 5 ve son hazırlık maçında iskenderunspor a.ş ile karşılaştı sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı futbol ile taraftarının umutlandırdı.

Bunun yanında sarı yeşilli temsilcimiz transfer çalışmalarına da devam ediyor şimdiye kadar birçok futbolcu ile sözleşme imzalayan sarı yeşille temsilcimiz son olarak Kızılca bölükspor'dan 20 yaşındaki sol kanat futbolcusu Furkan Şamil Çetin ile sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri de Bolu kampında Şanlıurfa sporu yalnız bırakmadılar takımın tüm antrenman ve hazırlık maçlarında yerinde izleyen kulüp başkanı Emin Yetin ve yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara da tatlı ikramında bulunarak futbolcuların kalbini kazanmış oldular.

İnşallah bu birlik ve beraberlik lige de yansır sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligde olacağı galibiyetler ile bir üst lige çıkmayı garantilemiş olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.