HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

Kamp çalışmaları başladı

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden saru yeşilini temsilcimiz Şanlıurfa Spor ilk devrenin sona ermesinin ardından kamp çalışmalarına başladı. Sarı Yeşilli temsilcimiz teknik direktör Kemal Kılıç'ın ligin son haftalarına doğru istifasının ardından göreve Yeni bir teknik direktör ile devam ettiler. İlk yarı bitmeden yapılan bu teknik direktör değişikliği ne kadar doğru bu tartışılır ama skorlara bakarsak Şanlıurfa Spor yanlış yapmamış gibi görünüyor zira teknik direktör değişikliği takma çok yansımamış durumda. Özellikle Türkiye Ziraat kupası karşılaşmasında Beşiktaş karşısında deplasmanda ilk yarıda oynanan oyun ve atılan goller taraftarı çok mutlu etmişti. Oyunun bu güzel oyun fakat ikinci yarıda gelen gollerin altından alınan mağlubiyet her ne kadar spor kamuoyunu içse de Şanlıurfaspor sahada Türkiye'nin en büyük 3 takımından biri olan Beşiktaş karşısındaki mücadeleci oyunu taraflı tarafsız tüm spor kamuoyu tarafından alkış aldı. Şanlıurfaspor son hafta oynanan karşılaşmayı da kazanmasının ardından ilk yarı kampı için ara verdi. Halen Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor 2. yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Sarı Yeşilli temsilcimizde transfer sezonu da başlamasının ardından gidecek ve gelecek olan futbolcular olacaktır. Tabii göreve yeni başlayan teknik direktör de hangi futbolcuların gideceğini ve kimlerin alınacağına karar verecektir. Bu konuda bir listeyi bence yönetim kuruluna sunmuş çalışmalar halen devam ediyor. Şanlıurfaspor özellikle devre arası yapacağı net takviyeler ile ikinci yarıda şampiyonluk ipini göğsleyebilir. İkinci yarıda oynanacak olan karşılaşmada özellikle gol yollarında etkili bir forvet Şanlıurfaspor için çok faydalı olacağı düşüncesindeyim. İnşallah yapılacak olan transferler Şanlıurfa hafıza hayırlar getirir ve takım atacağı goller alacağı puanlar ile bir üst lige çıkmayı garantiler. Güzel bir kamp döneminin ardından oynanacak olan karşılaşmalarda hep birlikte Şanlıurfa sporu coşku ile 11 Nisan stadyumunda desteklemek ve Süper Lig yolunda ilerlemesine yardımcı olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2022 - Perşembe

Kamp çalışmaları başladı

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden saru yeşilini temsilcimiz Şanlıurfa Spor ilk devrenin sona ermesinin ardından kamp çalışmalarına başladı.

Sarı Yeşilli temsilcimiz teknik direktör Kemal Kılıç'ın ligin son haftalarına doğru istifasının ardından göreve Yeni bir teknik direktör ile devam ettiler.

İlk yarı bitmeden yapılan bu teknik direktör değişikliği ne kadar doğru bu tartışılır ama skorlara bakarsak Şanlıurfa Spor yanlış yapmamış gibi görünüyor zira teknik direktör değişikliği takma çok yansımamış durumda.

Özellikle Türkiye Ziraat kupası karşılaşmasında Beşiktaş karşısında deplasmanda ilk yarıda oynanan oyun ve atılan goller taraftarı çok mutlu etmişti.

Oyunun bu güzel oyun fakat ikinci yarıda gelen gollerin altından alınan mağlubiyet her ne kadar spor kamuoyunu içse de Şanlıurfaspor sahada Türkiye'nin en büyük 3 takımından biri olan Beşiktaş karşısındaki mücadeleci oyunu taraflı tarafsız tüm spor kamuoyu tarafından alkış aldı.

Şanlıurfaspor son hafta oynanan karşılaşmayı da kazanmasının ardından ilk yarı kampı için ara verdi.

Halen Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor 2. yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Sarı Yeşilli temsilcimizde transfer sezonu da başlamasının ardından gidecek ve gelecek olan futbolcular olacaktır.

Tabii göreve yeni başlayan teknik direktör de hangi futbolcuların gideceğini ve kimlerin alınacağına karar verecektir.

Bu konuda bir listeyi bence yönetim kuruluna sunmuş çalışmalar halen devam ediyor.

Şanlıurfaspor özellikle devre arası yapacağı net takviyeler ile ikinci yarıda şampiyonluk ipini göğsleyebilir.

İkinci yarıda oynanacak olan karşılaşmada özellikle gol yollarında etkili bir forvet Şanlıurfaspor için çok faydalı olacağı düşüncesindeyim.

İnşallah yapılacak olan transferler Şanlıurfa hafıza hayırlar getirir ve takım atacağı goller alacağı puanlar ile bir üst lige çıkmayı garantiler.

Güzel bir kamp döneminin ardından oynanacak olan karşılaşmalarda hep birlikte Şanlıurfa sporu coşku ile 11 Nisan stadyumunda desteklemek ve Süper Lig yolunda ilerlemesine yardımcı olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.