HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

İŞLER YOLUNDA GİDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligde ve kupada aldığı üst üste başarılı sonuçlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ziraat Türkiye kupası'nda bir üst tura açarak Türkiye'nin 3 büyükleri diye tabir edilen Beşiktaş ile eşleşen sarı yeşille temsilcimiz Şanlıurfa spor bu karşılaşmayı İstanbul'da oynayacak. Ama Şanlıurfa'da oynanması yönünde sosyal medyada özellikle ve spor kamuoyunda çok büyük bir baskı var. İnşallah bu yapılan çalışma neticelendir ve Beşiktaş Şanlıurfa'ya gelerek 11 Nisan stadyumunda Şanlıurfa spor ile Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasını oynar. Zira Şanlıurfa olarak bu tür büyük takımları görmeye ihtiyacımız var. Yıllarca alt liglerde mücadele ettikten sonra ancak Türkiye kupası karşılaşmalarında bu tür takımlar ile karşılaşıp ve onları izleme fırsatı buluyoruz kendi sahamız ve seyircimiz önünde. Bunlara en büyük örneklerden biri de geçmişte yine Şanlıurfaspor'umuz Fenerbahçe ile eşleşmiş ama bu karşılaşmada İstanbul'da oynanınca Şanlıurfaspor taraftarları ve spor severler Fenerbahçe'yi canlı izleme fırsatını bulamamıştı. Umudumuz bu yöndeki İnşallah Beşiktaş-Şanlıurfaspor'un bu isteğini kabul eder ve 11 Nisan stadyumu'nda karşılaşmayı oynar. Bizler de bir futbolsever olarak gider bu karşılaşmayı tribünden izler ve zevki alırız. Ligde de sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor aldığı başarılı sonuçlar ile adından söz ettiriyor. İnşallah aldığımız sonuçlara her hafta yenisini ekleyerek üst üste koyarak devam eder sarı yeşilli temsilcimiz ve bunun sonunda mutlu sona ulaşarak şampiyon olup bir üst lige çıkmayı garantiler. Şanlıurfaspor'umuz bu hafta Türkiye futbol federasyonu 2. ligde oynanacak olan karşılaşmayı bay olarak geçti yani karşılaşma yapmadan bir sonraki haftaya geçmiş oldu. İnşallah önümüzdeki hafta çıkacağım maçta sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor alacağı galibiyet ile taraftarını mutlu eder. Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada da 3 puan ve bol bol ile sahadan ayrılarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edersin.    
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2022 - Çarşamba

İŞLER YOLUNDA GİDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligde ve kupada aldığı üst üste başarılı sonuçlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ziraat Türkiye kupası'nda bir üst tura açarak Türkiye'nin 3 büyükleri diye tabir edilen Beşiktaş ile eşleşen sarı yeşille temsilcimiz Şanlıurfa spor bu karşılaşmayı İstanbul'da oynayacak.

Ama Şanlıurfa'da oynanması yönünde sosyal medyada özellikle ve spor kamuoyunda çok büyük bir baskı var.

İnşallah bu yapılan çalışma neticelendir ve Beşiktaş Şanlıurfa'ya gelerek 11 Nisan stadyumunda Şanlıurfa spor ile Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasını oynar.

Zira Şanlıurfa olarak bu tür büyük takımları görmeye ihtiyacımız var. Yıllarca alt liglerde mücadele ettikten sonra ancak Türkiye kupası karşılaşmalarında bu tür takımlar ile karşılaşıp ve onları izleme fırsatı buluyoruz kendi sahamız ve seyircimiz önünde.

Bunlara en büyük örneklerden biri de geçmişte yine Şanlıurfaspor'umuz Fenerbahçe ile eşleşmiş ama bu karşılaşmada İstanbul'da oynanınca Şanlıurfaspor taraftarları ve spor severler Fenerbahçe'yi canlı izleme fırsatını bulamamıştı.

Umudumuz bu yöndeki İnşallah Beşiktaş-Şanlıurfaspor'un bu isteğini kabul eder ve 11 Nisan stadyumu'nda karşılaşmayı oynar.

Bizler de bir futbolsever olarak gider bu karşılaşmayı tribünden izler ve zevki alırız.

Ligde de sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor aldığı başarılı sonuçlar ile adından söz ettiriyor.

İnşallah aldığımız sonuçlara her hafta yenisini ekleyerek üst üste koyarak devam eder sarı yeşilli temsilcimiz ve bunun sonunda mutlu sona ulaşarak şampiyon olup bir üst lige çıkmayı garantiler.

Şanlıurfaspor'umuz bu hafta Türkiye futbol federasyonu 2. ligde oynanacak olan karşılaşmayı bay olarak geçti yani karşılaşma yapmadan bir sonraki haftaya geçmiş oldu.

İnşallah önümüzdeki hafta çıkacağım maçta sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor alacağı galibiyet ile taraftarını mutlu eder.

Haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada da 3 puan ve bol bol ile sahadan ayrılarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edersin.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.