HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

İNŞALLAH TRAFİK DÜZELİR

Şanlıurfa’da geçmiş dönemde yapılan ve verim elde edilmediği için yakın zaman içersinde tekrar ihaleye çıkan trafik yükünün azaltılmasına yönelik Büyükşehir Belediyesi tarafından Abide kavşağında yapılan birinci ilave köprünün ardından ikinci köprüde tamamlanarak kontrollü bir şekilde sürücülerin hizmetine sunuldu. Geçmiş dönemde Şanlıurfalı yine Abide de yapılan çalışma nedeniyle aylarca mağdur olmuştu. Ama gelinen noktada yapılan projenin yetersiz olduğu açığa çıkında ikinci bir iş oldu Abide kavşağında yapılan çalışma vatandaşlar yine mağdur oldu. Yollar tıkandı, sürücüler yolu uzatarak ipekyol’dan şehir merkezine dönemk zorunda kaldı ve halen bu devam ediyor. Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep istikametinden gelen sürücüler köprüyü kullanarak Diyarbakır yoluna transit geçiş sağlayacak olan projenin bir ayağı daha bitti. İnşalah diğer yönlere açılacak olan istikametlerde biran önce biter ve vatandaşlar rahat bir nefes alırlar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin kalbi konumunda yer alan ve her gün yüzbinlerce aracın geçiş yaptığı Abide Kavşağında yapımını tamamladığı köprülü kavşakta İpekyol Viyadüğünün açılışını kontrollü olarak gerçekleştirdi. Şanlıurfa’da kent içi trafiğini rahatlatacak olan Abide Kavşağının Karaköprü Viyadüğünü tamamlanması gereken süreden 26 gün önceden kontrollü olarak araç trafiğine açmıştı. İhale sürecinden önce biteceği yönünde ön sezilerimi ben daha önce belirtmiştim. Nitekimde öyle olacak gibi duruyor. Projenin tamamı mutahit firma tarafından ihale süreci öncesinden bitirilecek gibi görünüyor. İnşallah biran önce biter ve sürücüler ile biz vatandaşlar olarak rahat ve zaman kazanarak yolculuk ederiz.  
Ekleme Tarihi: 15 Kasım 2022 - Salı

İNŞALLAH TRAFİK DÜZELİR

Şanlıurfa’da geçmiş dönemde yapılan ve verim elde edilmediği için yakın zaman içersinde tekrar ihaleye çıkan trafik yükünün azaltılmasına yönelik Büyükşehir Belediyesi tarafından Abide kavşağında yapılan birinci ilave köprünün ardından ikinci köprüde tamamlanarak kontrollü bir şekilde sürücülerin hizmetine sunuldu.

Geçmiş dönemde Şanlıurfalı yine Abide de yapılan çalışma nedeniyle aylarca mağdur olmuştu. Ama gelinen noktada yapılan projenin yetersiz olduğu açığa çıkında ikinci bir iş oldu Abide kavşağında yapılan çalışma vatandaşlar yine mağdur oldu.

Yollar tıkandı, sürücüler yolu uzatarak ipekyol’dan şehir merkezine dönemk zorunda kaldı ve halen bu devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep istikametinden gelen sürücüler köprüyü kullanarak Diyarbakır yoluna transit geçiş sağlayacak olan projenin bir ayağı daha bitti.

İnşalah diğer yönlere açılacak olan istikametlerde biran önce biter ve vatandaşlar rahat bir nefes alırlar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin kalbi konumunda yer alan ve her gün yüzbinlerce aracın geçiş yaptığı Abide Kavşağında yapımını tamamladığı köprülü kavşakta İpekyol Viyadüğünün açılışını kontrollü olarak gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’da kent içi trafiğini rahatlatacak olan Abide Kavşağının Karaköprü Viyadüğünü tamamlanması gereken süreden 26 gün önceden kontrollü olarak araç trafiğine açmıştı.

İhale sürecinden önce biteceği yönünde ön sezilerimi ben daha önce belirtmiştim. Nitekimde öyle olacak gibi duruyor. Projenin tamamı mutahit firma tarafından ihale süreci öncesinden bitirilecek gibi görünüyor.

İnşallah biran önce biter ve sürücüler ile biz vatandaşlar olarak rahat ve zaman kazanarak yolculuk ederiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.