HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADIK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında dün oynanan maçta Ankara Demirspor 2-1 yenildi. Sezonun ilk yarısını istenilen yerde bitiremeyen soru yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor ikinci yarıya birçok takviye yaparak hazırlanmış idi. Teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor sahadan mağlup ayrılması taraftarları üzdü. Ligde ilk yarıda gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan Şanlıurfaspor ikinci yarıya aldığı golcüler ile daha gol yollarında etkili olmayı planlıyor idi. Sezon ikinci devrenin ilk karşılaşmasında alınan bu mağlubiyet moralleri bozmaması lazım zira Şanlıurfaspor iyi bir kadro kurmuş bir takım teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde yapacağı hazırlıklar ile alacağı galibiyetler ve puanlarla birlikte bir üst lige çıkma şansı hala devam ediyor. Türkiye futbol federasyonu beyaz grupta 21. hafta karşılaşmasında ise sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor kendi sahasında yani 11 Nisan stadyumunda Eskişehirspor'u konuk edecek. Bu hafta Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 13'te başlayacak. 11 Nisan stadyumu'ndaki karşılaşma da taraftarların gidip sarı yeşilli takımımıza destek olması lazım.  Haydi Şanlıurfaspor kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah kendi sahasında oynayacağın Eskişehirspor karşılaşmasında 3 puanla sahadan ayrılır ve taraftarını mutlu edersin.
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2022 - Salı

İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADIK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında dün oynanan maçta Ankara Demirspor 2-1 yenildi.

Sezonun ilk yarısını istenilen yerde bitiremeyen soru yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor ikinci yarıya birçok takviye yaparak hazırlanmış idi.

Teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor sahadan mağlup ayrılması taraftarları üzdü.

Ligde ilk yarıda gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan Şanlıurfaspor ikinci yarıya aldığı golcüler ile daha gol yollarında etkili olmayı planlıyor idi.

Sezon ikinci devrenin ilk karşılaşmasında alınan bu mağlubiyet moralleri bozmaması lazım zira Şanlıurfaspor iyi bir kadro kurmuş bir takım teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde yapacağı hazırlıklar ile alacağı galibiyetler ve puanlarla birlikte bir üst lige çıkma şansı hala devam ediyor.

Türkiye futbol federasyonu beyaz grupta 21. hafta karşılaşmasında ise sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor kendi sahasında yani 11 Nisan stadyumunda Eskişehirspor'u konuk edecek.

Bu hafta Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 13'te başlayacak.

11 Nisan stadyumu'ndaki karşılaşma da taraftarların gidip sarı yeşilli takımımıza destek olması lazım.  Haydi Şanlıurfaspor kalbimiz ve yüreğimiz seninle İnşallah kendi sahasında oynayacağın Eskişehirspor karşılaşmasında 3 puanla sahadan ayrılır ve taraftarını mutlu edersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.