HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

İKİNCİ YARIDA İŞLER DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden sarı-yeşil temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda oynadığı Karatay Termal 1922 Konyaspor karşılaşmasında 2-0 mağlubiyetten 2-2 beraberliği kurtardı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda aldığı üst üste kötü sonuçlar ile ligde ve şampiyonluktan uzaklaşan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor son olarak kendi sahasında 30. hafta karşılaşmasında Konya temsilcisi Termal 1922 spor karşısında ilk yarıda üst üste gelen gollerin ardından ikinci yarıda bulduğu gollerle beraberlik ile sahadan ayrıldı. Genelde altyapıdan ve genç futbolculardan kurulu olan Karatay Termal 1922 Konyaspor kadrosunda yer alan gençler ilk yarı boyunca sahada iyi bir performans sergilediler. Şanlıurfaspor'un orta sahasının ve defans oyuncularının karşılaşmaya iyi konsantre olamaması sonucu henüz ilk dakikada yediği golle maça 1-0 yenik başlayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında iki gol da kalesi'nde görünce futbolcuların modelleri ve motivasyonları iyice düştü. Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktörümüz Serdar Bozkurt'un yaptığı değişiklikler ile sahada bambaşka bir Şanlıurfaspor vardı. İkinci yarının başlamasının ardından karşılaşmanın skorunu 2-1e getiren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ilerleyen dakikalarda da 2 golü buldu ve karşılaşmada sahadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı. Türkiye futbol federasyonu beyaz grupta 31. haftada oynanacak olan karşılaşmada ise sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında mücadele verecek bu karşılaşmada Şanlıurfa sporumuza başarılar diliyorum. İnşallah galibiyet ile döner taraftarını ve sevenlerini mutlu eder. HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2022 - Cuma

İKİNCİ YARIDA İŞLER DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden sarı-yeşil temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda oynadığı Karatay Termal 1922 Konyaspor karşılaşmasında 2-0 mağlubiyetten 2-2 beraberliği kurtardı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda aldığı üst üste kötü sonuçlar ile ligde ve şampiyonluktan uzaklaşan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor son olarak kendi sahasında 30. hafta karşılaşmasında Konya temsilcisi Termal 1922 spor karşısında ilk yarıda üst üste gelen gollerin ardından ikinci yarıda bulduğu gollerle beraberlik ile sahadan ayrıldı.

Genelde altyapıdan ve genç futbolculardan kurulu olan Karatay Termal 1922 Konyaspor kadrosunda yer alan gençler ilk yarı boyunca sahada iyi bir performans sergilediler.

Şanlıurfaspor'un orta sahasının ve defans oyuncularının karşılaşmaya iyi konsantre olamaması sonucu henüz ilk dakikada yediği golle maça 1-0 yenik başlayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında iki gol da kalesi'nde görünce futbolcuların modelleri ve motivasyonları iyice düştü. Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktörümüz Serdar Bozkurt'un yaptığı değişiklikler ile sahada bambaşka bir Şanlıurfaspor vardı.

İkinci yarının başlamasının ardından karşılaşmanın skorunu 2-1e getiren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ilerleyen dakikalarda da 2 golü buldu ve karşılaşmada sahadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı.

Türkiye futbol federasyonu beyaz grupta 31. haftada oynanacak olan karşılaşmada ise sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında mücadele verecek bu karşılaşmada Şanlıurfa sporumuza başarılar diliyorum. İnşallah galibiyet ile döner taraftarını ve sevenlerini mutlu eder.

HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.