HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

HEDEF GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetin ardından bu hafta kendi sahasında oynanacak olan Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Serdar Bozkurt’un görevden ayrılmasından sonra alt yapı hocası Kemal Tosun ve kadroda yer alan tercübeli futbolcular ile hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli temsilcimizde hedef bu hafta oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrılmak. Ligi üst sıralarda bitirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor’da bugünkü antrenmanı ile Uşakspor hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Antrenör Kemal Tosun gözetiminde dar alanda çift kale maç gerçekleştiren Sarı Yeşilli ekibimizin çalışması 2 saat sürdü. Herhangi bir sakatlığın olmadığı takımımızın karşılaşması ise Pazar günü saat 17.00'de 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Bizde Yeniurfa Gazetesi yazı ailesi olarak bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor’umuzua başarılar dileriz.
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2022 - Cuma

HEDEF GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetin ardından bu hafta kendi sahasında oynanacak olan Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Serdar Bozkurt’un görevden ayrılmasından sonra alt yapı hocası Kemal Tosun ve kadroda yer alan tercübeli futbolcular ile hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli temsilcimizde hedef bu hafta oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrılmak.

Ligi üst sıralarda bitirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor’da bugünkü antrenmanı ile Uşakspor hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Antrenör Kemal Tosun gözetiminde dar alanda çift kale maç gerçekleştiren Sarı Yeşilli ekibimizin çalışması 2 saat sürdü. Herhangi bir sakatlığın olmadığı takımımızın karşılaşması ise Pazar günü saat 17.00'de 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Bizde Yeniurfa Gazetesi yazı ailesi olarak bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor’umuzua başarılar dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.