HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor devre arası sonrası Antalya kampına başladı. Yeni teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde Antalya'da kampa giren sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarının hazırlıklarından startını vermiş oldu. İlk yarı yaz şampiyonluk parolası ile başlayan ve birçok futbolcu ile anlaşma imzalayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 19 karşılaşmanın ardından 4 teknik direktör ve birçok futbolcu ile de yollarını ayırmış oldu. Şanlıurfaspor İlk yarıda belki de en çok zorlayanların başında gol yollarında etkili olmayan tecrübeli bir forveti de bunun dışında sürekli değişen teknik direktörlerde Şanlıurfaspor'a şampiyonluk yolunda engel oldu. İnşallah ikinci yarıyı bu hatalar ile tekrarlamayız. Zira İlk yarıda şu anda görevde olan Serdar Bozkurt hoca iyi bir grafik sergilemiş, birkaç karşılaşmada alınan kötü sonuçtan sonra Serdar hoca ile yolların ayrılması yerinde bir karar olmadı. Yerine gelen Ali Tandoğan hoca ise istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Şanlıurfaspor adeta beraberlikler takımı oldu. Kendi sahasında ve deplasmanda aldığı beraberlikler ve mağlubiyetler ile taraftarını üzmeye devam etti. İkinci yarı umarım bu hatalar yapılmaz. Teknik direktör ile yola devam edilir. Kadroya birkaç takviye yapılır. Özellikle de gol yollarında etkili bir forvet alınır. Bunun dışında orta sahada oyunu kurabilecek iyi bir orta saha takıma çok şeyler kazandırır düşüncesindeyim. Zira bir üst lige çıkma şansımız hala matematiksel olarak devam ediyor. İkinci yarıda yakalayacağımız güzel bir grafik ile bu takım bir üst lige çıkmayı hak ediyor.  
Ekleme Tarihi: 05 Ocak 2022 - Çarşamba

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor devre arası sonrası Antalya kampına başladı.

Yeni teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde Antalya'da kampa giren sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarının hazırlıklarından startını vermiş oldu.

İlk yarı yaz şampiyonluk parolası ile başlayan ve birçok futbolcu ile anlaşma imzalayan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 19 karşılaşmanın ardından 4 teknik direktör ve birçok futbolcu ile de yollarını ayırmış oldu.

Şanlıurfaspor İlk yarıda belki de en çok zorlayanların başında gol yollarında etkili olmayan tecrübeli bir forveti de bunun dışında sürekli değişen teknik direktörlerde Şanlıurfaspor'a şampiyonluk yolunda engel oldu.

İnşallah ikinci yarıyı bu hatalar ile tekrarlamayız. Zira İlk yarıda şu anda görevde olan Serdar Bozkurt hoca iyi bir grafik sergilemiş, birkaç karşılaşmada alınan kötü sonuçtan sonra Serdar hoca ile yolların ayrılması yerinde bir karar olmadı. Yerine gelen Ali Tandoğan hoca ise istenilen performansı bir türlü gösteremedi.

Şanlıurfaspor adeta beraberlikler takımı oldu.

Kendi sahasında ve deplasmanda aldığı beraberlikler ve mağlubiyetler ile taraftarını üzmeye devam etti.

İkinci yarı umarım bu hatalar yapılmaz. Teknik direktör ile yola devam edilir. Kadroya birkaç takviye yapılır. Özellikle de gol yollarında etkili bir forvet alınır. Bunun dışında orta sahada oyunu kurabilecek iyi bir orta saha takıma çok şeyler kazandırır düşüncesindeyim.

Zira bir üst lige çıkma şansımız hala matematiksel olarak devam ediyor.

İkinci yarıda yakalayacağımız güzel bir grafik ile bu takım bir üst lige çıkmayı hak ediyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.