HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

HAYDİ URFASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor yeni sezona merhaba demeden önce tranfer çalışmalarını tamamlaması lazım. 2022 - 2023 yeni transfer sezonunda tüm takımların yapacağı transferlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni sezonda yine iddialı bir şekilde kadro kurarak yeni teknik direktörle sezona başlayacak olan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor inşallah bu transfer sezonu verimli geçirir ve alacağı oyuncular ile ligi şampiyon olarak tamamlar. Geçtiğimiz yıllarda transferde yapılan hatalar bu yıl yine tekrarlanmaz ümidindeyim. Sarı yeşilli temsilcimiz geçtiğimiz dönemlerde de birçok kez Şanlıurfaspor'da görev yapan Kemal Kılıç hoca ile ilk anlaşmasını imzalamış idi. Yapılan yeni sözleşmeden sonra transfer çalışmalarına hız veren sarı yeşilli ekibin yönetimi ve başkanı teknik direktör Kemal Kılıç'ın raporu doğrultusunda alacağı futbolcular ile ligde üst sıralara oynamayı ve bu ligden bir üst lige çıkmayın hedefindeler. Ligimizde birçok takım şampiyonluk parolası ile yola başlıyor Süper lig'de bu oran 4 iken Türkiye futbol federasyonu 1. lig'de ise bu takım 8 veya daha fazla. 2. liglerde ise bu takım 8'den de fazla birçok takım şampiyonluk için mücadele veriyor. Hal böyle olunca tabii ki ligden çıkmak da çok zor bir duruma geliyor ama 2 milyonluk bir şehirde ve bu kadar genç nüfusun ve sporu seven insanların olduğu şehirde bu takımı nasıl şampiyon olmuyor akıl alır gibi değil. Bizim nüfusumuzun üçte bir hatta dörtte bir oranındaki şehirler Süper Lig görmüş veya Türkiye futbol federasyonu 1 lig'de mücadele etmiş takımlardan oluşuyor. Ama gelin görün ki bizim Şanlıurfaspor'un en büyük başarılarından biri 1. lig'de mücadele etmek oldu.        
Ekleme Tarihi: 22 Haziran 2022 - Çarşamba

HAYDİ URFASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele veren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor yeni sezona merhaba demeden önce tranfer çalışmalarını tamamlaması lazım.

2022 - 2023 yeni transfer sezonunda tüm takımların yapacağı transferlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yeni sezonda yine iddialı bir şekilde kadro kurarak yeni teknik direktörle sezona başlayacak olan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor inşallah bu transfer sezonu verimli geçirir ve alacağı oyuncular ile ligi şampiyon olarak tamamlar.

Geçtiğimiz yıllarda transferde yapılan hatalar bu yıl yine tekrarlanmaz ümidindeyim.

Sarı yeşilli temsilcimiz geçtiğimiz dönemlerde de birçok kez Şanlıurfaspor'da görev yapan Kemal Kılıç hoca ile ilk anlaşmasını imzalamış idi.

Yapılan yeni sözleşmeden sonra transfer çalışmalarına hız veren sarı yeşilli ekibin yönetimi ve başkanı teknik direktör Kemal Kılıç'ın raporu doğrultusunda alacağı futbolcular ile ligde üst sıralara oynamayı ve bu ligden bir üst lige çıkmayın hedefindeler.

Ligimizde birçok takım şampiyonluk parolası ile yola başlıyor Süper lig'de bu oran 4 iken Türkiye futbol federasyonu 1. lig'de ise bu takım 8 veya daha fazla. 2. liglerde ise bu takım 8'den de fazla birçok takım şampiyonluk için mücadele veriyor.

Hal böyle olunca tabii ki ligden çıkmak da çok zor bir duruma geliyor ama 2 milyonluk bir şehirde ve bu kadar genç nüfusun ve sporu seven insanların olduğu şehirde bu takımı nasıl şampiyon olmuyor akıl alır gibi değil.

Bizim nüfusumuzun üçte bir hatta dörtte bir oranındaki şehirler Süper Lig görmüş veya Türkiye futbol federasyonu 1 lig'de mücadele etmiş takımlardan oluşuyor.

Ama gelin görün ki bizim Şanlıurfaspor'un en büyük başarılarından biri 1. lig'de mücadele etmek oldu.

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.