HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

HAYDİ GALİBİYETLER GELSİN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor sezonun ikinci yarısına kötü başlamasına rağmen 21. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Eskişehirspor'u mağlup ederek moralini yerine getirdi. İkinci devreye eski hocamız Serdar Bozkurt yönetiminde giren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor üst üste yaptığı transferler ile ikinci yarıda güzel işler yapacağına sinyallerini vermiş durumda idi. Şanlıurfaspor'un bu hafta aldığı galibiyetin ardından İnşallah üst üste alacağı galibiyetler ile ligde daha da iyi bir duruma geleceği düşüncesindeyim. Şanlıurfaspor'un yaptığı transferler son derece kaliteli futbolcular önceki kaliteli futbolcular ile güzel bir harman yapıldığı zaman bu takım üst sıralarda güzel bir yerde ligi bitireceğini inanıyorum. Temennimiz Ligi şampiyon olarak bir üst lige çıkması yönünde İnşallah bunu da bekleyip göreceğiz. Şanlıurfaspor 22. hafta karşılaşmasında ise Karacabey belediyespor'a konuk olacaktı ama hava koşulları nedeniyle bu karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. İnşallah önümüzdeki hafta havalarında güzel olmasın temennisi ile Şanlıurfaspor oynayacağı karşılaşmada alacağı sonuçlar ile üst sıralara tırmanmaya devam edeceği düşüncesindeyim.
Ekleme Tarihi: 27 Ocak 2022 - Perşembe

HAYDİ GALİBİYETLER GELSİN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor sezonun ikinci yarısına kötü başlamasına rağmen 21. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Eskişehirspor'u mağlup ederek moralini yerine getirdi.

İkinci devreye eski hocamız Serdar Bozkurt yönetiminde giren sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor üst üste yaptığı transferler ile ikinci yarıda güzel işler yapacağına sinyallerini vermiş durumda idi. Şanlıurfaspor'un bu hafta aldığı galibiyetin ardından İnşallah üst üste alacağı galibiyetler ile ligde daha da iyi bir duruma geleceği düşüncesindeyim.

Şanlıurfaspor'un yaptığı transferler son derece kaliteli futbolcular önceki kaliteli futbolcular ile güzel bir harman yapıldığı zaman bu takım üst sıralarda güzel bir yerde ligi bitireceğini inanıyorum.

Temennimiz Ligi şampiyon olarak bir üst lige çıkması yönünde İnşallah bunu da bekleyip göreceğiz.

Şanlıurfaspor 22. hafta karşılaşmasında ise Karacabey belediyespor'a konuk olacaktı ama hava koşulları nedeniyle bu karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

İnşallah önümüzdeki hafta havalarında güzel olmasın temennisi ile Şanlıurfaspor oynayacağı karşılaşmada alacağı sonuçlar ile üst sıralara tırmanmaya devam edeceği düşüncesindeyim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.