HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLURUZ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan Uşak spor karşılaşmasının farklı bir skorla kazanmasının ardından bir sonraki hafta Lig'in 37 haftasında Kırşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynanan karşılaşmayı 3-2 kaybeden sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır aldığı galibiyetlerin ardından sahayı yenilgi ve puan almadan terk etti. Ligin artık sonlarına doğru yaklaşıyoruz önümüzdeki hafta 38. hafta karşılaşmasında sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan stadyumunda Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Cumartesi günü saat 15'te başlayacak olan karşılaşmada sarı yeşil de temsilcimize başarılar dileriz. Şanlıurfaspor bu yıl ligi orta sıralarda bitirdi. İnşallah önümüzdeki yıl kuracağı takım ile şampiyonluk mücadelesi verir. Şanlıurfa gibi bir büyükşehir olan kentin artık bir ligde değil süper Lig'de 1 takım olması lazım. Bu kadar potansiyeli olan şehirde neden bir takımız Süper Lig'de oynamasın. Türkiye'nin en genç nüfuslu ağzından birine sahip olan Şanlıurfa gibi şehirde yabancılar ile birlikte 3 milyona yaklaşan nüfusumuz ile Türkiye'nin en büyük 7 şehirlerinden birisi. Ama gelin görün ki her alanda olduğu gibi spor alanında da Şanlıurfa Türkiye'nin son sıralarında maalesef olmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda inşallah bu şanssızlığı kırarak her alanda olduğu gibi spor alanında da hak ettiğimiz yerde olmayı temenni ederim.
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2022 - Pazar

HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLURUZ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan Uşak spor karşılaşmasının farklı bir skorla kazanmasının ardından bir sonraki hafta Lig'in 37 haftasında Kırşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Deplasmanda oynanan karşılaşmayı 3-2 kaybeden sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalardır aldığı galibiyetlerin ardından sahayı yenilgi ve puan almadan terk etti.

Ligin artık sonlarına doğru yaklaşıyoruz önümüzdeki hafta 38. hafta karşılaşmasında sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan stadyumunda Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.

Cumartesi günü saat 15'te başlayacak olan karşılaşmada sarı yeşil de temsilcimize başarılar dileriz.

Şanlıurfaspor bu yıl ligi orta sıralarda bitirdi. İnşallah önümüzdeki yıl kuracağı takım ile şampiyonluk mücadelesi verir.

Şanlıurfa gibi bir büyükşehir olan kentin artık bir ligde değil süper Lig'de 1 takım olması lazım.

Bu kadar potansiyeli olan şehirde neden bir takımız Süper Lig'de oynamasın.

Türkiye'nin en genç nüfuslu ağzından birine sahip olan Şanlıurfa gibi şehirde yabancılar ile birlikte 3 milyona yaklaşan nüfusumuz ile Türkiye'nin en büyük 7 şehirlerinden birisi.

Ama gelin görün ki her alanda olduğu gibi spor alanında da Şanlıurfa Türkiye'nin son sıralarında maalesef olmaya devam ediyor.

Önümüzdeki yıllarda inşallah bu şanssızlığı kırarak her alanda olduğu gibi spor alanında da hak ettiğimiz yerde olmayı temenni ederim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.